Ali Çetinbaş'tan Zeliha Aksaz Şahbaz'a: Gençlere Merhaba De, Teyzelerin Elini Öp - Son Dakika
Politika

Ali Çetinbaş'tan Zeliha Aksaz Şahbaz'a: Gençlere Merhaba De, Teyzelerin Elini Öp

Ali Çetinbaş\'tan Zeliha Aksaz Şahbaz\'a: Gençlere Merhaba De, Teyzelerin Elini Öp

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz’ın, ’Kütahya hakkını aramıyor’ şeklindeki beyanatının gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

26.10.2017 16:59

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz'ın, 'Kütahya hakkını aramıyor' şeklindeki beyanatının gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Gazeteciler, Çetinbaş'a "CHP İl Başkanı Aksız'ın 'Kütahya halkının hakkını aramadığı' yönündeki açıklamalarını hatırlattı.

Başkan Çetinbaş, bunun üzerine, "Ben öyle düşünmüyor, Kütahya'yı ve Kütahya'lıları seviyorum. Kütahya hem hakkını arıyor, hem de doğru ve faydalı bir hizmet gördüğünde siyasetçiyi de, o işi yapanı da bağrına basar. Kütahya kadirşinas insanların yaşadığı ilim irfan ve medeniyet şehri vefalı bir kent. Ben başkanın Kütahya'nın ilçe, belde ve köylerini gezmesini, teyzelerin elini öpmesini, köyde sigarasını tellendiren gence 'meraba' demesini tavsiye ederim. Kütahya halkı hakkını da arar, sözünü de söyler, takdirini de ortaya koyar. Elbette bizim partimizde eleştirilecek ve seçim sandığı önüne geldiğinde elini vicdanına koyacak, kim doğruyu söylüyor?. Kim bu memlekete hizmet eder?. Bunları düşünerek oyunu kullanacak. Kütahya böyle yapıyor. Dolayısıyla Kendi temsil ettiği siyasi partiyi sevmiyor ve benimsemiyorsa Kütahya halkını eleştirmek yerine kendisine CHP zihniyetini gözden geçirmesini tavsiye ederim" diye konuştu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ali Çetinbaş'tan Zeliha Aksaz Şahbaz'a: Gençlere Merhaba De, Teyzelerin Elini Öp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement