Bana Yardımcı Olacak Belediye Başkanını Göreve Getirin - Son Dakika
Politika

Bana Yardımcı Olacak Belediye Başkanını Göreve Getirin

Bana Yardımcı Olacak Belediye Başkanını Göreve Getirin

"Hükümetimizle Kavga Eden, Zıtlaşan Yerel Yönetimler Her Projelerini Ankara'dan Geçiremiyor" Sözleri Üzerine 'Seçmeni Tehdit' Ediyor Diye Eleştirilen Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Bu Kez Antalya Serik'te Benzer Bir Açıklama Yaptı.

06.03.2009 02:17

"Hükümetimizle kavga eden, zıtlaşan yerel yönetimler her projelerini Ankara’dan geçiremiyor" sözleri üzerine ’seçmeni tehdit’ ediyor diye eleştirilen Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, bu kez Antalya Serik’te benzer bir açıklama yaptı.

Belediye başkanlığını MHP’li Mehmet Habalı’nın yaptığı Serik’te partisinin seçim ofisini ziyaret eden Bakan Şahin partililere ve vatandaşlara seslendi. Serik’e yeni bir adliye sarayı yapmak istediklerini, ancak belediyenin gösterdiği yerin uygun olmadığını ve bu nedenle projeyi hayata geçiremediklerini bildiren Şahin, belediye başkanının bu konuda kendilerine yardımcı olmadığını savundu. Bakan Şahin şöyle devam etti: "29 Mart’tan sonra bana yardımcı olacak bir belediye başkanını göreve getirin. Belediyeler arasında ayrım yapmamız mümkün değil. Bazen başkanlarla iletişim sorunu yaşıyoruz. Bu iletişimi kurmak istiyorum. 29 Mart’ta merkezi hükümet değişmeyecek. Ak Parti görevine devam edecek. Serik’in sorunları da hükümetimizin omuzları üstündedir. Yol göstermeme gerek yok. Sizlere inanıyor ve güveniyorum." Şahin, YSK’nın Vali Mustafa Yaman için yaptığı şikáyet başvurusu için şunları söyledi: "İncelemelerden sonra yasalara aykırı bir durum varsa, yasalar zaten bunun neye bağlanacağını gösterir. Fazla büyütmeye gerek yok."

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bana Yardımcı Olacak Belediye Başkanını Göreve Getirin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement