Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Rıza Gilani'yi Kabul Etti - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Rıza Gilani'yi Kabul Etti

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Rıza Gilani\'yi Kabul Etti

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Wikileaks" iddialarına ilişkin, "Sayın Kılıçdaroğlu atıyor ama desteksiz atıyor."

29.09.2012 20:22

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Wikileaks" iddialarına ilişkin, "Sayın Kılıçdaroğlu atıyor ama desteksiz atıyor. Bu da daha önceki atmaları gibi bir başka desteksiz atış oldu" dedi.

Bozdağ, eski Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilani'yi kabul etti. Görüşmenin ardından "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı Wikileaks belgelerinin sahte olması" ile ilgili sorusuna yanıt veren Bozdağ, "Sayın Kılıçdaroğlu atıyor ama desteksiz atıyor. Bu da daha önceki atmaları gibi bir başka desteksiz atış oldu" diye konuştu.

"Bir ana muhalefet partisi liderinin bir ülkenin başbakanına uyduruk bir belgeyle, 'bu doğru mudur, eğri midir', herhangi bir araştırma yapmaksızın iftira etmesi ve hainlikle suçlaması, siyasi ahlakla, siyasi etikle bağdaşmaz, kabul edilemez bir yaklaşımdır" diye devam eden Bozdağ, "Bu, Sayın Genel Başkan'ın hangi ahlak düzeyiyle, siyasi etik değerlerle siyaset yaptığını gösteriyor. Önüne gelen her dosyayı doğru mudur, eğri midir demeden insana iftira atmada maalesef yarış yapıyor. Kayseri Belediyesi ile ilgili hadise, Afyon ile ilgili hadise, başka pek çok hadiseyi yan yana koyduğumuzda bunu görüyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu, desteksiz atmaya devam ediyor. Millet, desteksiz atanları sevmez" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Rıza Gilani'yi Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement