BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması - Son Dakika
Politika

BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması

BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yaptığı konuşmada yerel yönetimlerde iktidardan daha başarılı olduklarını söyledi.

14.02.2014 17:04

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yaptığı konuşmada yerel yönetimlerde iktidardan daha başarılı olduklarını söyledi.

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde belediye başkan adayı tanıtımına katılan Destici, Cumayeri belediye başkan adaylarının AK Parti'den istifa ederek BBP'ye katılan belediye başkanı Yakup Keleş olduğunu belirtti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP'nin yerel yönetimlerde AK Parti'den daha başarılı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bizim belediyelerimiz AK Parti'den daha verimli ve başarılı çalışıyor. Sivas'ta 4 belediyeyi geçtiğimiz dönem aldık. Baktığınızda hizmetlerini görebilirsiniz. Herkes baksın. Eğer biz AK Parti'den 3 kat daha fazla hizmet yapmadıysak bütün adaylarımı sahadan çekilip AK Parti'ye destek veririm."

Ülke gündemine de değinen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir camiaya yapılan ağır ithamların kabul edilemez olduğunu ve doğru bulmadığını belirterek, "Bırakın Başbakanı, normal bir vatandaşın bile bunları söylemesi doğru değil" dedi. Destici, adaletten ayrılanların, adaleti uygulamayanların karşısındakine adaletsiz davrananların bunun hesabını bir gün vereceğini belirtti.

Mustafa Destici, iktidarın kendisini desteklemeyenlere farklı gözle baktığını belirterek, devlet bünyesinde çalışan 1 milyondan fazla taşeron işçinin AK Parti tarafından seçim çalışmaları ve mitinglerde kullanıldığını söyledi. Bu işçilerin bilerek kadroya alınmadığını belirten Destici, modern köle gibi kullanılan taşeronlara oy vermemeleri halinde işten çıkarılacakları tehdidi yapıldığını öne sürdü.

Destici, antidemokratik uygulamalardan kurtulmak için sistemin demokratikleşmesi gerektiğine işaret etti. Destici, Belediye Başkan Adayları Yakup Keleş'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de katıldığı törenle resmen BBP'ye geçerek BBP'nin Cumayeri Belediye Başkan adayı oldu.

Keleş, yaptığı konuşmada, şunları söyledi: "Aralıklarla 10. Yılını sizin emanetinizde idrak ettim. Birlikte yönetelim mantığı ile yola çıktık ve sağınıza solunuza baktığınızda göreceksiniz ki mesafe kat ettik. Siz olmasaydınız biz olmazdık. Geldiğimiz noktayı yeterli görmüyoruz. İnşallah bir köyü kent yapma noktasında şehir yapma noktasında gece gündüz hiç durmadan çalıştığımıza siz ve Allah şahittir. Çok şey yaptık ve yapacağız."

Keleş, HAS Parti'den AK Parti'ye, AK Parti'den Büyük Birlik Partisi'ne geçmesinin tepkilere neden olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Sana parti dayanmıyor diyorlar. Siyasi büyüklerimin söylediği gibi parti insanlara hizmet etmek için araçtır, vasıtadır. Benim bu millete hizmet noktasında eğer bir partiyi değiştirip başka partiye geçmem gerekiyorsa sonuna kadar giderim. Partiler araçtır din değil." - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement