'çalgıcı' Benzetmesine Tolga Çandar'dan 'dansöz' Yanıtı - Son Dakika
Politika

'çalgıcı' Benzetmesine Tolga Çandar'dan 'dansöz' Yanıtı

\'çalgıcı\' Benzetmesine Tolga Çandar\'dan \'dansöz\' Yanıtı

Muğla CHP 1'inci sıra milletvekili adayı Tolga Çandar, kendisine AK Partililer tarafından 'Çalgıcı' benzetmesi yapılmasına "Mecliste bulunan bu kadar dansöze 1 çalgıcı lazım.

19.05.2011 13:21

Muğla CHP 1'inci sıra milletvekili adayı Tolga Çandar, kendisine AK Partililer tarafından 'Çalgıcı' benzetmesi yapılmasına "Mecliste bulunan bu kadar dansöze 1 çalgıcı lazım. O da benim" diye yanıt verdi.

Muğla CHP milletvekili adayları Tolga Çandar, Prof. Dr. Nurettin Demir, Dr. Ali Arslan, Ömer Süha Algan, Mustafa Öztürk ve Emrah Doğu, Beyobası Toparlar beldelerindeki tanıtım toplantılarına katıldı. CHP'liler, toplantılarda AK Parti Hükümeti'nin icraatlarını eleştirirken, Dr. Ali Arslan, Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermenin 'vatana ihanet' olduğunu ileri sürdü.

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Altan Tan'ı eleştiren Emrah Doğu ise tepkisini şöyle dile getirdi:

"Bu siyasi ahlaksız, ilkesiz adam bundan 5 gün önce açıklama yapıyor. Diyor ki 'En fazla din adamlarını Muğla'ya, Marmaris'e, Bodrum'a, Köyceğiz'e gönderin. Çünkü burada yaşayan adamlar, abdest almasını ve namaz kılmasını bilmez. ' Buradan o şahsa sesleniyorum. Biz Muğlalılar abdest almasını da biliriz, namaz kılmasını biliriz. Ama sen önce namaz kılıp abdest aldığın topraklara ihanet etmemesini öğreneceksin. "

'TANRI, RECEP TAYYİP EFENDİ'YE VİCDAN VERMEMİŞ'

Kamyon kasası üzerine hazırlanan platformda sahneye çıkarak saz çalıp türkü de söyleyen Tolga Çandar, kendisine AK Partililer tarafından 'Çalgıcı' denilmesine, "Mecliste bulunan bu kadar dansöze 1 çalgıcı lazım. O da benim" diye yanıt verdi. Çandar şöyle dedi:

"Adam dediğin, siyasetçi dediğin, erkek dediğin kıvırtmayacak. Bizim ruhumuz efe. Biz Kuva-yı Milliye döneminde de emperyalizme karşı savaş vermiş efelerin torunlarıyız. Efe dediğin adamın gıçı başı oynamaz. Bir tarafın oynuyorsa onu ben bilemem, onun adı başka. "

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da eleştiren Çandar, "Tanrı birisine vicdan veriyor, birisine vermiyor. Recep Tayyip Efendi'ye vermemiş vicdan. Ben olduğunu sanmıyorum. Bazen salya sümük ağlıyor ya, inanmadığı bir şey için ağlayan adama bizde 'artist' diyorlar. İnanmadığın birşey için sahnede ancak ağlanır" diye konuştu. - Muğla/ Köycegiz

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika 'çalgıcı' Benzetmesine Tolga Çandar'dan 'dansöz' Yanıtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement