Çanakkale'de Sonuçlar Belli Oldu - Son Dakika
Politika

Çanakkale'de Sonuçlar Belli Oldu

Çanakkale\'de Sonuçlar Belli Oldu

Çanakkale'de resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Ülgür Gökhan oyların yüzde 55'ini alarak Belediye Başkanı seçildi.

31.03.2014 09:20  Güncelleme: 09:35

Çanakkale'de resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Ülgür Gökhan oyların yüzde 55'ini alarak Belediye Başkanı seçildi. Ülgür Gökhan parti lokalinde teşekkür konuşması yaptı.

Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan, yüzde 55 oy oranıyla Belediye Başkanı seçildi. Sandıkların açılmasıyla birlikte, partililer parti lokalinde kurulan sinevizyonda oy sayılarını takip etti. Sandıkların açılmaya başlamasıyla, oy farkı açıldıkça lokalin önündeki kalabalık da arttı. Son olarak lokale Ülgür Gökhan geldi. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Gökhan, bir teşekkür konuşması yaptı. Gökhan, "Sevgili Çanakkaleliler zaferimiz kutlu olsun. Bu başarı özgürlüğe inananların, barışa inananların, kardeşliğe inananların zaferidir. Bunu siz başardınız. Tebrik ediyorum hepinizi. Ne kadar sevinseniz, coşsanız hakkınız. Uzun bir seçim süreci geçirdik. Çok engeller aştık, çok lanetli işlerle uğraştık. Hepiniz üzüldünüz, kahroldunuz biliyorum ama ben söylemiştim. Zaferle çıkacağız demiştim. Öyle de oldu" dedi. Konuşmanın ardından, partililer arabalarla konvoy yaparak tur attı.

Öte yandan Çanakkale'de Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkan Adayı olan Halil Rüştü Akgün, sonuçların ardından siyaseti bırakacağını açıkladı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çanakkale'de Sonuçlar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement