CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı Elazığ'da - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı Elazığ'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı Elazığ\'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, BDP milletvekillerinin açlık grevi ile ilgili, "İnsan bedeni aracılığıyla yapılan böyle bir protestonun doğru olmadığını düşünüyorum" dedi.yapılacak bölge toplantısına katılmak üzere Elazığ'a geldi.

08.11.2012 21:20

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, BDP milletvekillerinin açlık grevi ile ilgili, "İnsan bedeni aracılığıyla yapılan böyle bir protestonun doğru olmadığını düşünüyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, CParti Okulu'nda yürüttükleri "Eğitici Eğitimi" çalışması kapsamında

yapılacak bölge toplantısına katılmak üzere Elazığ'a geldi. BDP milletvekillerinin açlık grevi ile değerlendirme yapan Sarı, "İnsan bedeni aracılığıyla yapılan böyle bir protestonun doğru olmadığını düşünüyorum. İnsanın kendi bedeni aracılığıyla, bedenini kullanarak böyle bir protestoda bulunmasının insanca olmadığını düşünüyorum. Özellikle milletvekili arkadaşlarımızın böyle bir tepki yansıtmalarını da hiç doğru bulmuyorum. Parlamento bizim her türlü tepkiyi gösterebileceğimiz ve hak arayabileceğimiz bir alan, halk adına hak arayacağımız bir alan. Dolayısıyla bütün bu konuları parlamentoya taşıyarak, meclis zemininde gerçekleştirilecek uzlaşma temelinde çözümlenecek konular olması gerektiğini düşünüyorum. Milletvekili arkadaşlarımızın bu yaklaşımını doğru bulmuyorum" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu arasındaki "bahtsız bedevi" sözleriyle başlayan tartışmasıyı yorumlayan Sarı, Başbakan Erdoğan'ın üslubunu eleştirdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı Elazığ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement