Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Pelin Çift Arasında Güldüren Diyalog - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Pelin Çift Arasında Güldüren Diyalog

TRT kanallarının ortak canlı yayınında soruları yanıtlayan Erdoğan, "Birazdan Diriliş dizisi başlayacak, son olarak bir şey söylemek ister misiniz" diyen Pelin Çift'e programın bitmediğini hatırlatması stüdyoda gülüşmelere neden oldu.

08.03.2017 21:02  Güncelleme: 21:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT kanallarında ortak yayınlanan programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

TRT'de tarih ağırlıklı "Pelin Çift ile Gündem Ötesi" adlı bir de program yapan Pelin Çift, bir ara konuyu TRT'nin sevilen dizisi Diriliş'e getirerek Erdoğan'a "Bu programdan sonra da Diriliş başlayacak. Sizin de Diriliş'i yakından takip ettiğinizi biliyoruz. Son olarak kapatmadan önce bir şey söylemek ister misiniz? Tatlı bağlayalım kapatalım istiyorum." diye sordu.

"PROGRAM BİTTİ Mİ Kİ?"

Erdoğan, programın bittiğini sanan Çift'e "Neyi kapatıyoruz program bitti mi? Diriliş kaçta başlıyor ki" diyerek devam edeceklerini hatırlattı. Erdoğan'ın uyarısı üzerine önce stüdyoda soğuk bir sessizlik oldu. Ancak daha sonra gazeteciler ve Erdoğan gülerek ortamı yumuşattı.

"DİRİLİŞ DEVAM EDECEK"

Pelin Çift'in sorusunu da cevapsız bırakmayan Erdoğan, şunları söyledi:

TRT, dönem dizileriyle çok önemli bir adım attı. Diriliş son dönemlerde 7'den 70'e tüm halkımızın hayranlıkla izlediği bir dizi. 'Yapılamaz, yapamayız' diyenlere karşı aslında Diriliş çok önemli bir cevap olmuştur. İnanıyorum ki bu ekip bundan sonra çok daha farklı dizileri arka arkaya getirecektir. 13 yaşında torunum sadece yayınlandığı akşamı değil, tekrarını da izliyor. Daha küçük torunlarım da izliyor. Onlara özgüven kazandırıyoruz. Körfez ülkelerini ziyaretimde herkes 'çok güzel bir dizi, bunları biz de alalım' diyordu. Şimdi yeni bir adım daha atılıyor Sultan Abdülhamid'le ilgili. Kut'ül-Amare ilgili bir çalışmanın olduğunu biliyorum.

Kaynak: Haberler.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Pelin Çift Arasında Güldüren Diyalog

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Pelin Çift Arasında Güldüren Diyalog - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement