Daniş Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Politika

Daniş Seçim Startını Verdi

Daniş Seçim Startını Verdi

AK Parti Çanakkale belediye başkan adayı Mehmet Daniş, seçimi kazanmaları halinde geleceğin Çanakkale'sini inşa edeceklerini söyledi.
Belediye başkanlığı için AK Parti'den aday gösterilen eski Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Truva...

06.12.2013 13:23

AK Parti Çanakkale belediye başkan adayı Mehmet Daniş, seçimi kazanmaları halinde geleceğin Çanakkale'sini inşa edeceklerini söyledi.

Belediye başkanlığı için AK Parti'den aday gösterilen eski Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Truva Oteli'nde bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, İl başkanı Muzaffer Kutlu, Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti belediye başkan aday adayları ve partililer katıldı. Başbakan Erdoğan'ın belediye başkan adaylığını açıklaması ile yeni bir sürecin başladığını söyleyen Daniş, "Bugün burada AK Parti Çanakkale belediye başkan aday adaylarımız da var. Biz AK Parti felsefesi, misyonu ile hizmet kadrolarıyız. Biz siyasetin merkezindeyiz. Biz hizmet için siyaset yapıyoruz. Bizim partimizde tartışma hiçbir zaman olmadı. Nüfusu 110 bin olan bu şehirde 25 bin öğrenci, bin 500 akademisyen ve 15 üzerinde medya var. Eğer sizin beşeri sermayeniz yüksek ise, hizmetler için hizmet binası yapamayıp hala kanalizasyon ve arıtma tesisi konuşuluyorsa, burada ters giden bir şeyler var demektir" dedi.

30 Mart'tan sonra fert odaklı sosyal belediyeciliği Çanakkale ile tanıştıracaklarını söyleyen Daniş, "Çanakkale marka şehir olarak ortaya çıkacaktır. Biz ekip olarak çalışmalarımıza başladık. Bu projeleri ve çalışmaları kamuoyuyla paylaşacağız. Biz geleceğin Çanakkale'sini inşa etmek zorundayız. İnsansı şehir ve sosyal yatırımlarla bunu yapacağız. Biz Çanakkale için hazırlanan projeleri birer birer hemşerilerimizle paylaşacağız. Çanakkale'yle beraber yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Daniş Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement