DSP Genel Başkanlığına Aydın Tümen Aday Gösterildi - Son Dakika
Politika

DSP Genel Başkanlığına Aydın Tümen Aday Gösterildi

DSP Genel Başkanlığına Aydın Tümen Aday Gösterildi

Demokratik Sol Parti’nin (DSP) 27 Kasım’da yapılacak genel kurulunda Genel Başkan Önder Aksakal’a karşı Balıkesir il örgütü Aydın Tümen’i aday olarak gösterdi.

11.11.2016 17:31

Demokratik Sol Parti'nin (DSP) 27 Kasım'da yapılacak genel kurulunda Genel Başkan Önder Aksakal'a karşı Balıkesir il örgütü Aydın Tümen'i aday olarak gösterdi.

DSP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma, Karesi İlçe Başkanı Mustafa Sarı ile birlikte parti binasında basın açıklaması yaptı. Mustafa Sarı, Genel Başkan Önder Aksakal'ı oturduğu yerden siyaset yapmakla suçlarken, partinin şu an içinde bulunduğu durumundan da Aksakal'ı sorumlu tuttu. Sarı, "DSP'yi sadece makam ve mevki olarak görüyorlar. Partinin mal varlığını sömürmüş, Demokratik Sol Parti düşüncesi ile uzaktan yakından ilgisi yok. Ecevit'in adını anmaktan imtina ettiği için biz Balıkesir teşkilatı olarak genel başkan adayımızı TBMM 20. ve 21. dönem Ankara milletvekilliği yapmış Aydın Tümen'i gösteriyoruz" dedi.

DSP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma ise, Aydın Tümen'in genel başkan olması durumunda Cumhuriyet Halk Partisi'nden 18 milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden ise 2 milletvekilinin DSP'ye geçeceğini iddia etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DSP Genel Başkanlığına Aydın Tümen Aday Gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement