Hakan Peker, Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıkladı - Son Dakika
Politika

Hakan Peker, Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıkladı

Hakan Peker, Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıkladı

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını duyurdu. Peker, AK Parti'den aday olmadığını belirtirken, belediyenin kendisini engellediğini iddia etti. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, belediyenin sanatçının konserini engellemesini lanetleyen Peker, tüm engellemelere rağmen halk konserini gerçekleştireceğini söyledi. Ayrıca, ünlü popçu herhangi bir partiden aday olmayacağını vurguladı.

17.09.2023 14:09

Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıklayan Hakan Peker, bir takipçisinin "Neden AK Partiden aday olma gereği duyuyorsunuz?" sorusuna "AK Parti'den aday filan değiliz.

Böyle bir beyan mı verdim?" cevabını verdi. Ünlü şarkıcı hiçbir partiden aday olmayacağını da dile getirdi.

7 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde annesinin memleketi Safranbolu'dan belediye başkanlığına aday olacağını açıklayan Hakan Peker, 30 Eylül'de ilçede vereceği halk konseri için billboard'lara afiş astırmak istedi. Sanatçı, belediye tarafından engellendiğini öne sürdü.

62 yaşında siyasete atılan Hakan Peker, belediyenin tutumuna sert çıktı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü sanatçı, "Kamu kuruluşu olan bir belediyenin bunu kendi şahsi çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda kullanıp, toplumun sanatçıyı dinleme hakkını elinden almaya çalışmasını lanetle kınıyorum ve 30 Eylülde Safranbolu'da, hemşehrilerimle tüm engellemelere rağmen Misak-ı Milli Demokrasi meydanında buluşacağım" dedi.

Ünlü popçu, paylaşımına gelen bir takipçisinin "Neden AK Parti'den aday olma gereği duyuyorsunuz?" sorusuna ise "AK Parti'den aday değiliz. Böyle bir beyan mı verdim?" cevabını verdi.

Ünlü şarkıcı bir başka yorumunda ise herhangi bir partiden aday olmayacağının altını çizdi. Peker "Parti yok, ben konser veriyorum benim her partiden sevenlerim var" dedi.

Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hakan Peker, AK Parti'den mi aday olacak! İlk kez konuştu

Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hakan Peker, AK Parti'den mi aday olacak! İlk kez konuştu

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Politika Hakan Peker, Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement