HDP'li Gergerlioğlu: "Hüseyin Örs'ün darbedilmesini şiddetle kınıyorum" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Politika

HDP'li Gergerlioğlu: "Hüseyin Örs'ün darbedilmesini şiddetle kınıyorum"

HDP\'li Gergerlioğlu: "Hüseyin Örs\'ün darbedilmesini şiddetle kınıyorum"
08.12.2022 10:51  Güncelleme: 10:56

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün TBMM Genel Kurulunda çıkan kavgada darbedilmesini kınadığını söyledi.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün TBMM Genel Kurulunda çıkan kavgada darbedilmesini kınadığını söyledi.

Gergerlioğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, son zamanlarda Meclis'te çok üzücü olaylar yaşandığını belirtti.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün çıkan kavgada yaralandığını anımsatan Gergerlioğlu, "Meclis'te farklı partilere mensup 600 milletvekili var. Bu 600 farklı fikir demek. Aramızda farklı fikirlere sahip insanlar olabilir ama bu birbirimizi darbetmeyi haklı çıkarmaz. Bu nedenle Hüseyin Örs'ün darbedilmesini şiddetle kınıyorum." diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın özür dilemediğini ifade eden Gergerlioğlu, yaptırım uygulanması gerektiğini söyledi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı yapıldığını da hatırlatan Gergerlioğlu, "Bu saldırı kesinlikle kabul edilemez. Bu tür olayların tekrar etmemesi için önlemlerin alınması gerekir." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika HDP'li Gergerlioğlu: 'Hüseyin Örs'ün darbedilmesini şiddetle kınıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement