MHP Adayından Annelere Çocuk Bakım Cd'si - Son Dakika
Politika

MHP Adayından Annelere Çocuk Bakım Cd'si

MHP Adayından Annelere Çocuk Bakım Cd\'si

MHP Bursa Milletvekili Adayı Arif Demirören, sosyal propaganda yöntemini kullanarak anneler için çocuk sağlığı CD'si hazırlattı.

03.06.2011 15:10

MHP Bursa Milletvekili Adayı Arif Demirören, sosyal propaganda yöntemini kullanarak anneler için çocuk sağlığı CD'si hazırlattı. Demirören, "Oy isterken vatandaşımızı bilgilendirelim istedik" dedi.

MHP Bursa Milletvekili adayı Arif Demirören, seçimlere 9 gün kala seçmenlere dağıttığı 'Bebekler ve Çocuklar Ne Zaman Doktora Götürülür' CD'sini Gönlüferah Otel'de milletvekili adayları Gülten Sürücü, Şenay Uslu Doğan ve İl Başkanı Tevfik Topçu ile birlikte tanıttı.

Siyasetçilerin bestecisi olarak tanınan ve çocuk şarkıları da yazan Gökhan Şen tarafından iki yılda hazırlanan CD'den yaklaşık 40 bin adet dağıtan Demirören, iki yıllıdır bu proje üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Çocukların yaşadığı öksürük, ateş, kansızlık, kafa çarpmaları, kusma, karın ağrısı, boğaz ağrısı, kabakulak, astım ve diş sağlığı konularında yapılması gereken müdahaleleri anlattıklarını kaydeden Demirören, "Müzik ve görsellerle hem anneleri hem de çocukları eğitiyoruz. Herkes projelerini anlatıyor, vaatler veriyor biz de bu yöntemi seçtik. Faydacı toplum yerine özellikli toplum düşüncesi ile hareket ediyoruz. Oy isterken vatandaşımızı bilgilendirelim istedik" diye konuştu.

Projeyi hazırlayan Gökhan Şen ise, MHP Bursa İl Teşkilatı'nın Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Proje Türkiye'deki ilk sosyal propaganda oldu. Önümüzdeki seçim süreçlerinde bu tür propagandalar kullanılmaya başlayacak. Sosyal propaganda terimi Türk siyasi literatürüne girdi. 45 dakikalık bu prodüksiyonda siyasi söylemlere çok az yer verdik. Proje, Sağlık Bakanlığı Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi ve uzman aile hekimi işbirliği ile hazırlandı" dedi.

CD'nin sonunda Bursa milletvekili adaylarını tanıttıklarını ifade eden Şen, projenin MHP'nin seçmene bir hediyesi şeklinde hazırlandığını dile getirdi. - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika MHP Adayından Annelere Çocuk Bakım Cd'si - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement