Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kanca'dan İlginç İddia - Son Dakika
Politika

Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kanca'dan İlginç İddia

Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kanca\'dan İlginç İddia

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Faruk Kanca, AK Parti Trabzon Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerine kendini tanıttı.
AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, tarafından organize edilen programla birlikte Trabzon...

05.11.2013 13:53

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Faruk Kanca, AK Parti Trabzon Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerine kendini tanıttı.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, tarafından organize edilen programla birlikte Trabzon belediye Başkan aday adayları ve Ortahisar Belediye Başkan aday adayları, kendilerini Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerine tanıttı. Programda bir konuşma yaparak, hayatını ve bugüne kadar yaptığı projeleri hakkında bilgiler veren AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Faruk Kanca, özellikle MHP kesiminden ve CHP yönetiminden kendisine destek geldiğini iddia ederek "Biz oy alma noktasında sokakları gözlemliyoruz. Uzun Sokak ve Kunduracılar Caddesi'ndeki esnafları gezerek broşürlerimizi dağıttık. Çok değişik partilerden, çok güzel tepkiler aldık. 'Siz aday olduğunuz zaman kesinlikle bizde sizinle gelerek ev ev dolaşacağız' diyen AK Parti'nin dışında birçok insan var. Özellikle MHP kesiminde, CHP yönetiminden bile bunu söyleyen arkadaşlar var. Dolayısıyla bu bizim oy alabileceğimizi gösteren bir unsurdur" dedi.

Ortahisar için birçok proje üreteceklerini dile getiren Kanca, "Belediyecilik demek projecilik demek. Trabzonspor yönetiminde de bulunduk. Şimdi gündeme gelen Akyazı Projesi bunu üreten kişi biziz. Mütevaziliğimizden bunu basında çok gündeme getirmedik. Faruk Kanca için projeci bir insan olarak bakılabilir. Birçok projemiz var kafamızda ancak bu aşamada söylemeye gerek yok çünkü şuanda aday adayıyız. İnşallah aday olursak, öyle inanıyorum. O zaman bu projelerimizi kamuoyu ile paylaşırız. Özellikle yap-işlet-devret projelerine genel merkezden pay almadan buradaki insanların finansıyla yap-işlet-devret projeleriyle beraber çok proje üreteceğiz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kanca'dan İlginç İddia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement