Oteldeki gizli görüşme deşifre oldu! Bakın İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na hangi teklifte bulunmuş - Son Dakika
Politika

Oteldeki gizli görüşme deşifre oldu! Bakın İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na hangi teklifte bulunmuş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP lideri Kılıçdaroğlu ile 6 Ocak akşamı bir otelde gizlice görüştüğü iddia edildi. Deşifre olan sır görüşmede İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na yaptığı sunumda, "Sayın genel başkanım, cumhurbaşkanı adayı olmanız halinde yürütmeniz gereken kampanya böyle olmalı" diyerek kafasındaki modeli anlattığı öğrenildi.

16.01.2023 09:53  Güncelleme: 10:13

Türkiye iyiden iyiye seçim atmosferine girerken, muhalefetin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı da henüz netlik kazanmadı.

METRO AÇILIŞI SONRASI GİZLİ GÖRÜŞME

Adaylık tartışmalarının gölgesinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Dudullu-Bostancı metrosunun açılışını yaptıkları 6 Ocak'ın akşamında bir otelde gözlerden ırak bir toplantı yaptığı iddia edildi.

İLK ZİRVE MERKEZ YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ ARASINDA

Kulislere düşen haberlere göre, oteldeki zirvede önce CHP'nin Merkez Yürütme Kurulu üyeleri bir araya geldi. İBB'ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın Başkanı Emrah Şahan ve İmamoğlu'nun danışmanı Gökhan Günaydın, 'seçim kampanyası makinesi' adı verilen, İstanbul'da son yerel seçimdeki kampanya modelini CHP'lilere anlattı.

İMAMOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA SUNUM

İkinci toplantıya ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılırken, gazeteci İsmail Saymaz'ın iddiasına göre kendisine sunum yapan isimse İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.

KAFASINDAKİ KAMPANYA MODELİNİ ANLATTI

İmamoğlu'nun sunumda, "Sayın genel başkanım, cumhurbaşkanı adayı olmanız halinde yürütmeniz gereken kampanya böyle olmalı" diyerek kafasındaki modeli anlattığı kaydedildi.

EN AZ 150 KİŞİNİN GÖREV YAPMASI GEREKİYOR

Bu modelin maliye, saha organizasyonu, Ar-Ge, siyasal iletişim, reklam, hukuk ve seçim güvenliği gibi birden çok ayaktan oluştuğu ve modelin işlemesi için en az 150 kişinin çalışmasının gerektiği düşünülüyor.

Oteldeki gizli görüşme deşifre oldu! Bakın İmamoğlu, Kılıçdaroğlu\'na hangi teklifte bulunmuş

Son Dakika Politika Oteldeki gizli görüşme deşifre oldu! Bakın İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na hangi teklifte bulunmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Mehmet Yavuz: 6 okların işi bitti. Reisle devam yola 199 96 Yanıtla
  • BİROL BAYRAKTAR: İlmek ilmek örüyor milli birlik ve beraberliği 6 farklı düşünce beraberlik dedi. Sizin korktuğunuz tamda bu ülke birlik diyor millet diyor halk diyor. Geliyor gerçek millilik gerçek demokrasi ve özgürlük sizde sevinin fayda görecek rahat edeceksiniz trolluğa son... 62 140 Yanıtla
    Erdogan Metin: Türk bayrağını neden kaldırdiniz la???????? 37 1 zart Zurt: Trol birol yorumun bile ayrılıkçı ama sen milli birlik beraberlik diyorsun 31 6 Zeki Tutumlu: Davutoğlu ve Babacan ne derse o oluyor chp yetersiz kalıyor. Chp zaten ülkeyi bolecem diyor. Davutoğlu Kriz çıkar diyor kabul ediyorlar öteki Türklük kaldırılmalı diyor kabul ediyorsunuz. Diğeri başbakan olmak istiyorum diyor kabul ediyorsunuz. Birde gelmiş insanlara trol diyorsun. 20 5 zart Zurt: İsmini birol değil trol sen bence. Her türlü ayrımı yapıp milli birlik beraberlikten bahsetmeniz enterasan. Şu yorumun bile ayrılıkçı sana kim inanır 23 0 Berk Aksu: Diğer partiler sizden olanlara destek vermese onlara da trol diyecektiniz ki diyordunuz da zaten. Size bu ülkede tek başına iktidar olmak yok bunu bildiğiniz için 7 veya 8 partiye muhtaç oldunuz 16 2 Zeki Tutumlu: Genel başkanın Özerklik bölünme diyor sen birlik beraberlik diyorsun? Aynaya bak trol derken bence 14 0 Kaan Kaan: Sizde âla trol mü var Twitter’da Türkiye’yi yönetmeye kalkan troller biraz dışarı çıkın etrafı dolaşın Türkiye sosyal medyadan yönetilmiyor alışmışsınız trollük yapıp başkasına trol demeye 6 0
  • Mehmet Turgay: Ya yapmış olduğunuz sıtrateji bile anlamsız gereksiz boş istanbulu bilmeyen ist belediye başkanını seviyor 6 değil 66 da olup bir araya gelseniz bu millet tarafı bile belli olmayan birilerine güvenipte ülke teslim etmez çoban bile koyunları kurda yem etmeden ahıra getirir bunlar da kurda koyunu eliyle verir 104 59 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement