MindBody Festival, Bilgi Üniversitesi'nde Gerçekleşiyor - Son Dakika
Sağlık

MindBody Festival, Bilgi Üniversitesi'nde Gerçekleşiyor

MindBody Festival, Bilgi Üniversitesi\'nde Gerçekleşiyor

Sağlıklı yaşamı hayat tarzına dönüştürmeyi hedefleyen MindBody Festival İstanbul, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde gerçekleşecek.

11.09.2013 15:29  Güncelleme: 15:31

Mutlu ve sağlıklı yaşam alanında uzmanlaşmış dünyaca ünlü eğitmenleri bir araya getirerek, tüm katılımcılara 3 günlük bir keşif ve deneyim fırsatı sunacak olan 'MindBody Festival Istanbul' her gün sabah 08.00'den akşam 23.00'e kadar İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde yaşam tutkunlarını ağırlayacak.

Katılımcılara geniş yelpazede bir içerik sunan festival; workshoplardan, seminerlere, pazar alanından, konserlere kadar farklı etkinliklere evsahipliği yapacak. Festival katılımcıları 3 gün boyunca farklı kültürlerin ve metodların oluşturduğu birçok alternatif arasından kendilerine en uygun 'Sağlıklı olma' çözümlerini öğrenip deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Katılımcılar festival boyunca Ayşe Tolga, Ayşegül Çoruhlu, Burcu Vurkaç, Gül Kaynak, Hande Akın, Chris Chavez ve daha birçok dünyaca ünlü eğitmenlerle yoga, pilates, gyrotonic, dans, tai chi, Qi Qong yapabilecek, doktorlar, filozoflar, tasavvuf ustaları, refleksolojistlerle tanışabilecek, tantra, bioterapi, ayurveda, beslenme, detox hakkında güncel bilgiler edinebilecekler.

Festivalin pazar alanında sağlıklı yaşam ürün ve aksesuarları satışa sunulurken, özel yemek alanı ise lezzetli ve sağlıklı yemek seçenekleri ile festival katılımcılarını bekliyor.

Gün boyunca Radyobabylon DJ'lerinin yapacağı müzik yayınının ardından güneşin batışı ile birlikte bambaşka bir ruha bürünen festivalde 3 gece boyunca dünya Susheela Raman ve Orient Expressions konserlerinde dünya müziğinin özel örnekleri sahnelenecek.

MindBody Festival İstanbul etkinliğinde çocuklar da unutulmadı, yaratılan özel alanda, siz festivalin tadını çıkarırken onlar da kendileri için özel tasarlanan programlarla keyifli saatler geçirecekler. 12 yaşından altından giriş ücreti alınmayacak.

Dünyanın dört bir yanından paylaşmak, öğrenmek ve eğlenmek üzere bir araya gelen tüm konuklarını kucaklayacak MindBody Festival İstanbul yaratıcısı ve proje koordinatörü Stephanie Sayegh; " Türkiye' de ilk defa geçen yıl gerçekleştirdiğimiz MindBody Festival' in ikincisini yapıyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bu yıl kapsamımız daha da genişledi. Dünyaca ünlü eğitmenlerin yanısıra Türkiye'nin de çok sevilen ve takip edilen isimleri bizlerle birlikte olacak. İnsanları mutlu etmeye ve iyi yaşamaya yönlendiren bu önemli girişimin parçası olmasından da mutluluk duyuyorum." dedi.

İstanbul'un en keyifli ve sağlıklı festivalinde yerinizi almak üzere biletler çok cazip seçeneklerle Biletix'te !

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık MindBody Festival, Bilgi Üniversitesi'nde Gerçekleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement