Kare Filmi - Son Dakika
Sinema

Kare Filmi

Kare Filmi

Kare filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kare filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

20.09.2017 15:55

Claes Bang’in canlandırdığı Christian, Stockholm’de bir modern sanat galerisinde çalışmaktadır ve projelerinden biri de The Square olarak adlandırılan alandır. Bu alan büyük bir toplumda farklı katmanlardan, farklı sosyal sınıflardan gelen insanların küçük bir yansımasıdır ve Christian ziyaretçileri insanlara güvenmeli mi güvenmemeli mi sorusu ile iki farklı yoldan birini seçmeye davet etmektedir ve bu soru bizi tümboyunca takip eder.

Başrollerini Elisabeth Moss, Dominic West ve Claes Bang’in paylaştığı 2017 Cannes’da gösterimi yapılan The Square, İsveçli yönetmen Ruben Östlund’un konuşma özgürlüğü, sanatsal özgürlükler, sosyal sansür vb. konuları İskandinav perspektifinde, politik ve sosyal bir çerçevede inceleyen bir .

Yönetmen: Ruben Östlund

Senaryo: Ruben Östlund

Oyuncular: Claes Bang, Elisabeth Moss, Dominic West, Terry Notary, Christopher Læssø, Marina Schiptjenko, Elijandro Edouard, Daniel Hallberg, Martin Sööder, Sofie Hamilton, Linda Anborg, Emelie Beckius, Peter Diaz, Sarah Giercksky, Annica Lijeblad, Jan Lindwall, Lilianne Mardon, Bo Melin, Iman Mirbioki, Mikael Olsson, Marga Pettersson, Clemens Poellinger, Julia Sporre, Lise Stephenson Engstrom, Madeleine Barwén Trollvik, Henric Wassberg, Denise Wessman

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: The Square

Yapımcı Firma: Plattform Produktion

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: İsveç, Almanya, Danimarka, Fransa

Orijinal Dili: İngilizce, İsveççe, Danca

Filmin Süresi: 151 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 10.11.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Kare Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement