The Hummingbird Project Filmi - Son Dakika
Sinema

The Hummingbird Project Filmi

The Hummingbird Project Filmi

The Hummingbird Project filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Hummingbird Project filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

22.01.2019 09:54

New York’lu kuzenler Vincent (Jesse Eisenberg) ve Anton (Alexander Skarsgård) büyük paralarla oynanan ve kazanmanın milisaniyelerle ölçüldüğü Yüksek Frekanslı Alım Satım oyununu oynamaktadır. Milyoner olma hayali kuran kuzenler Kansas’tan doğruca New Jersey’e uzanan bir fiber optik kablo döşemek isterler. Ancak hiçbir şey bu ikili için kolay olmayacaktır. Ekibin beyni Anton, üçkağıtçısı ise Vincent’tır. Kuzenler bu Don Kişotvari maceralarında birbirlerini ve etraflarındaki herkesi kırılma noktalarına getirirler. Güçlü, zehirleyici ve kendi çıkarları için başkalarını kullanan bir tacir olan eski patronları Eva Torres (Salma Hayek) ise sürekli enselerinde bitmekte ve onları kendi oyunlarında yenmek için elinden geleni ardına koymamaktadır.

Yönetmen: Kim Nguyen

Senaryo: Kim Nguyen

Oyuncular: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek, Michael Mando , Johan Heldenbergh, Ayisha Issa , Mark Slacke, Sarah Goldberg, Frank Schorpion, Kwasi Songui, Conrad Pla, Julian Bailey, Jessica Greco, Robert Reynolds, Wyatt Bowen, Anna Maguire, Ryan Ali, Amanda Silveira, Kaniehtiio Horn, Anton Koval, Adam Bernett, Trinity Forrest, Tyler Elliot Burke, Daniel Jun, Harriette Legault, Bronwen Mantel, Igor Ovadis, Bonnie Mak, Bruce Dinsmore, Mark Hauser

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: The Hummingbird Project

Yapımcı Firma: Item 7

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Belçika, Kanada

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 111 dk.

Dağıtıcı Firma: CGV Mars Dağıtım

Vizyon Tarihi: 05.04.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The Hummingbird Project Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement