The Operative Filmi - Son Dakika
Sinema

The Operative Filmi

The Operative Filmi

The Operative filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Operative filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

11.07.2019 10:54  Güncelleme: 08:54

Rachel, İsrail’in korkulan ulusal istihbarat örgütü Mossad'ın ajanlarından biridir. Ancak Rachel, babasının Londra’daki cenaze töreninde iz bırakmadan ortadan kaybolur. Rachel'ın nerede olduğu hakkındaki tek ipuçu, Almanya'dan İsrail'e çağrılan eski gözetmeni Thomas'la yaptığı şifreli bir telefon görüşmesidir. Rachel’ın hayatı, İran’ın nükleer programına karşı geniş çaplı bir casusluk girişiminin içinde kaybolmuşken, Thomas hem onu korumak hem de Mossad'ın operasyonlarına ne gibi tehditler oluşturabileceğini belirlemek için Rachel'ın adımlarını geriye doğru izlemelidir.

Yönetmen: Yuval Adler

Senaryo: Yuval Adler

Oyuncular: Diane Kruger, Martin Freeman, Cas Anvar, Rotem Keinan , Lana Ettinger, Yoav Levi, Yohanan Herson, Kate Nichols, Daniel Wandelt, Julia Schneider, Gal Friedman, Ohad Knoller, Barnaby Metschurat, Bastian Volkmer, Doron Tsabari, Liron Levo, Arie Tcherner, Erez Ben-Ezra, Werner Daehn, Vladimir Friedman, Maria Gnecchi, Sascha Goldbach, Hadi Khanjanpour, Yaakov Zada Daniel

Filmin Türü: Gerilim

Orijinal Adı: The Operative

Yapımcı Firma: Black Bear Pictures

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD, İsrail

Orijinal Dili: İngilizce, Almanca, Farsça, İbranice

Filmin Süresi: 116 dk.

Dağıtıcı Firma: Filmartı Film

Vizyon Tarihi: 11.10.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The Operative Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement