Tüm Heybetiyle Yeni Godzilla - Son Dakika
Sinema

Tüm Heybetiyle Yeni Godzilla

Birkaç ay sonra sinema salonlarını titretecek olan 'Godzilla'nın yeni fragmanı çıktı.

20.03.2014 09:09

Japon sinemasının en ünlü ikonlarından biri olan 'Godzilla' geri dönüyor. 1998 yılında aynı adlı yeniden çevirim ile oldukça kötü eleştiriler alan ünlü marka bu sefer işi sağlama alıyor ve seyircisini orijinlerine olabildiğine sadık, bir o kadar da ürkütücü bir serüvene hazırlıyor. Şimdiye dek çıkan irili ufaklı pek çok görsel meşhur canavar Godzilla'nın tasarımına dair ipuçları vermiş ve sinemaseverler olarak merakımız iyice artmıştı.

TÜM HEYBETİYLE YENİ GODZİLLA

Film vizyona girmeden ortaya çıkan yeni görseller ise yaratığın bir Art Book'ta görülen tasarımını ve de Godzilla'nın filmdeki tasarımına göre üretilmiş oyuncağını içeriyor. Fotoğraflarda meşhur canavarı tüm heybeti ile görüyoruz. Gareth Edwards'ın yönettiği ve başrollerinde Aaron Taylor-Johnson ile Elizabeth Olsen'ın bulunduğu Godzilla 3D (Godzilla), 16 Mayıs'ta vizyonda olacak.

2014'ÜN GODZİLLA'SI

Hollywood sinemasının dışardan ithal ederek kendine uyarladığı yapımın bir önceki filmi 1998 yılında seyircilerle buluşmuştu. Yönetmen koltuğunda genç sinemacı Gareth Edwards bulunurken, başrolleri ise Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen ve Breaking Bad dizisiyle başarılı bir çıkış yapan usta aktör Bryan Cranston paylaşıyor.

Tüm Heybetiyle Yeni Godzilla
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Sinema Tüm Heybetiyle Yeni Godzilla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement