Hulusi Şentürk kimdir? Hayatı ve biyografisi! - Son Dakika
Soğuk Haber

Hulusi Şentürk kimdir? Hayatı ve biyografisi!

Hulusi Şentürk kimdir? Hayatı ve biyografisi!

Hulusi Şentürk, Türk siyasetçi ve işletmeci olarak bilinmektedir. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan Şentürk, Pendik Belediye Başkanı Danışmanlığı ve TSE Başkanlığı gibi görevlerde bulunmuştur. Ayrıca çeşitli alanlara dair 22 kitabı bulunmaktadır. Şentürk, 26. ve 27. dönem İstanbul 1. bölge milletvekili olarak TBMM'ye girmiştir.

07.06.2023 15:13

Gündemde yer alan isimlerden biri olan Hulusi Şentürk hakkında detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sıklıkla karşılaştığı isim olan Hulusi Şentürk'ün hayatını araştırıyor. Peki, Hulusi Şentürk kimdir? Hulusi Şentürk kaç yaşında, nereli? Hulusi Şentürk hayatı ve biyografisi! Detaylar haberimizde.

HULUSİ ŞENTÜRK KİMDİR?

Hulusi Şentürk (d.1963) Türk siyasetçi. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Aile şirketlerinde mermer işletmeciliği yaptı. Pendik Belediye Başkanı Danışmanlığı ve Belediye Şirketleri Genel Müdürlüğü; iki şirketin kurucu ortaklığı ve yöneticiliği ile ayrıca TSE Başkanlığı görevlerinde bulundu. Çeşitli alanlara dair 22 kitabı vardır. 26. ve 27. dönem İstanbul 1. bölge milletvekili olarak TBMM'ye girdi.

Son Dakika Soğuk Haber Hulusi Şentürk kimdir? Hayatı ve biyografisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement