17. Akdeniz Oyunları - Son Dakika
Spor

17. Akdeniz Oyunları

17. Akdeniz Oyunları

Mersin'de düzenlenen 17.Akdeniz Oyunları'nda yelken yarışları tamamlandı.

28.06.2013 11:19

Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nda yelken yarışları tamamlandı. Son yapılan yarışlarda Milli sporcu Nazlı Çağla Dönertaş kadınlar laser sınıfında bronz madalya kazandı.

Oyunlarda son yelken yarışları 4 sınıfta yapıldı. Marina Yat Limanı açıklarında yapılan yarışlarda sporcular kıyasıya mücadele etti. Kadınlar 470 sınıfında Camille Lecointre ve Mathilde Geron'un oluşturduğu Fransa Takımı altın madalyanın sahibi olurken, Enia Nincevic ile Romana Zupan ikilisinin yer aldığı Hırvatistan Takımı Gümüş madalyanın sahibi oldu. Bu kategoride Francesca Komatar ve Sveva Carraro'nun oluşturduğu İtalya Takımı ise bronz madalya kazandı. Yine bu kategoride yarışan Milli sporcular Ceyla Yurtseven ile Cansu Demir ikilisi ise 8'inci oldu.

Erkekler 470 sınıfında ise altın madalyayı Sime Fantela ve Igor Marenic'in yer aldığı Hırvatistan kazandı. Yarışmada ikinciliği Yunanistan adına yarışan Panagiotis Mantis ve Pavlos Serafeim Kagialis ikilisi elde ederek, gümüş madalyayı aldı. İtalya adına yarışan Francisco Falcetelli - Enrico Clementi ikilisi de 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Bu kategoride Türkiye'yi temsil eden Ateş Çınar ile Deniz Çınar ikilisi 7'inci, Mustafa Sergen Birincioğlu ile Tamer Emre Hasbay'ın oluşturduğu ikinci takım ise 10'uncu sırada yer aldı.

Erkekler Laser Standart sınıfında da Hırvat sporcu Tonci Stipanovic altın, Fransız sporcu Jean Baptiste Brenaz Gümüş, İspanyol Jesus Rogel Sanchez ise bronz madalya kazandı. Bu kategoride yarışan Türk sporcu Saffet Onur Bilgen 10'uncu, Mustafa Çakır ise 18'inci sırada yer aldı.

Kadınlar Laser Radial sınıfında ise Hırvat Tina Mihelic altın, İspanyol Alicia Cebrian Gümüş madalyanın sahibi olurken Milli sporcu Nazlı Çağla Dönertaş bronz madalyanın sahibi oldu - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 17. Akdeniz Oyunları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement