3. Antalya Itu Triatlon Avrupa Kupası Madalya Töreni - Son Dakika
Spor

3. Antalya Itu Triatlon Avrupa Kupası Madalya Töreni

3. Antalya Itu Triatlon Avrupa Kupası Madalya Töreni

3.Antalya ITU Triatlon Avrupa Kupası yarışmalarında dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.

06.05.2012 20:31

3. Antalya ITU Triatlon Avrupa Kupası yarışmalarında dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından Konyaaltı sahilinde düzenlenen 3. Uluslararası ITU Triatlon Avrupa Kupası Yarışması sona erdi. Elit Erkeklerde mücadele sonunda birinciliği 1 saat 47 dakika 22 saniyelik derecesiyle Fransız birinciliği Fransız Anthony Pujades, ikinciliği Alman Nils Froomhold, Avusturyalı Alois Otto kazandı. Elit bayanlarda, birinciliği Alman Kathrin Müler, ikinciliği bir başka Alman sporcu Anja Knaap, üçüncülüğü Hırvatistanlı Sara Vilic elde etti.

Erkek sporculara madalyaları ve para ödüllerini Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Antalya Büyükşehir Belediyesi genel Sekreteri cemal Öcal takdim etti.

Bayan sporculara ise madalya ve para ödüllerini Antalya Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ile Basın Türkiye Triatlon Federasyonu Basın Komisyonu Başkanı Erdoğan Kahya verdi. Ardından yarışların düzenlenmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara plaketleri takdim edildi.

Kısa bir konuşma yapan Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, başarılı bir yarışma gerçekleştirdiklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 3. Antalya Itu Triatlon Avrupa Kupası Madalya Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement