4. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası Başlıyor - Son Dakika
Spor

4. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası Başlıyor

4. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası Başlıyor

Türkiye Karate Federasyonu, Gemlik Belediyesi, Gemlik Belediyespor ve Gemlik İlçe Spor Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenecek olan 4. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası, 11 – 12 – 13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Almanya, Cezayir, Gürcistan, İran, Mısır, Pakistan, Yunanistan, Tanzanya, Fas, Irak, Katar ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi ülkelerin yanı sıra Türkiye'nin 41 farklı ilinden toplamda 184 spor kulübünün ve 1841 sporcunun katılacağı turnuva, Gemlik Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu, Gemlik'in artık bir spor kenti olduğunu ve ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaptığını belirtirken, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da spora verdiği destekten dolayı teşekkür etti ve tüm sporculara başarılar diledi.

09.08.2023 12:41  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Karate Federasyonu, Gemlik Belediyesi, Gemlik Belediye spor ve Gemlik İlçe Spor Müdürlüğü katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenecek karate turnuvasıyla heyecanlı dakikalara sahne olacak.

Almanya, Cezayir, Gürcistan, İran, Mısır, Pakistan, Yunanistan, Tanzanya, Fas, Irak, Katar ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi ülkelerin yanı sıra Türkiye'nin 41 farklı ilinden toplamda 184 spor kulübünün ve 1841 sporcunun kata - kumite kategorilerinde yarışacağı 4. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası, 11 – 12 – 13 Ağustos tarihleri arasında Gemlik Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek.

Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu yaptığı açıklamada Gemlik'in artık bir spor kenti olarak anıldığını ve sporun pek çok dalında ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaptığını belirtti. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'a spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederken, şampiyonada yarışacak tüm sporculara başarılar diledi.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement