5. Uluslararası Triatlon Avrupa Kupası - Son Dakika
Spor

5. Uluslararası Triatlon Avrupa Kupası

5. Uluslararası Triatlon Avrupa Kupası

Avrupa Kupası'nın Antalya'da 3 4 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek ilk ayağına 21 ülkeden 150 civarında sporcunun katılması bekleniyor.

08.04.2014 18:05

5. Uluslararası Triatlon Avrupa Kupası'nın ilk ayağı, 3-4 Mayıs tarihlerinde Antalya'da yapılacak.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Antalya Valiliği toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında, Avrupa Kupası yarışlarının bu yıl 3-4 Mayıs'ta Konyaaltı'nda gerçekleştirileceğini söyledi.

İlk gün ulusal yarışmanın, ikinci gün de Avrupa Kupası'nın yapılacağını anlatan Güneş, müsabakaların yüzme, bisiklet ve koşu olmak üzere üç branşta gerçekleştirileceğini hatırlattı.

Güneş, "Federasyon olarak el birliği ile Antalya'da yapılacak müsabakaların başarılı şekilde uluslararası ve ulusal düzeyde gerçekleştirilmesini amaçlıyoruz" dedi.

Bu yıl yapılacak yarışmalara katılımın geçen yıllara göre daha yüksek olacağını düşündüklerini dile getiren Güneş, ulusal  yarışlara 300, Avrupa Kupası'na ise 21 ülkeden 150 sporcunun katılmasını beklediklerini kaydetti.

Güneş, Dünya Triatlon Kupası'nın da 25-28 Eylül tarihlerinde Alanya'da gerçekleştirileceğini bildirerek, "Dünya Triatlon Kupası her ülkeye kolay verilmeyen bir yarışmadır. Geçen yıl Avrupa Kupası'ndan başarı ile çıktığımız için Dünya Kupası organizasyonunu çok rahat alma şansı bulduk" diye konuştu.

Türkiye Triatlon Federasyonu Organizasyon Komitesi Başkanı Alp Işkın'ın parkur ve yarışlarla ilgili bilgi verdiği toplantıya Antalya Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu ve kurum temsilcileri de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 5. Uluslararası Triatlon Avrupa Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement