Adana'da 'Polisimin Yanındayım' Kampanyası Altında Dostluk Maçı - Son Dakika
Spor

Adana'da 'Polisimin Yanındayım' Kampanyası Altında Dostluk Maçı

Adana\'da \'Polisimin Yanındayım\' Kampanyası Altında Dostluk Maçı

Adana’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, İstanbul’daki çifte bombalı saldırının ardından sosyal medyada başlatılan ’Polisimin yanındayım’ kampanyası altında kentte görev yapan Ak Parti İl Gençlik Kolları ile halı sahada dostluk maçı yaptı.

16.12.2016 23:55

Adana'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, İstanbul'daki çifte bombalı saldırının ardından sosyal medyada başlatılan 'Polisimin yanındayım' kampanyası altında kentte görev yapan Ak Parti İl Gençlik Kolları ile halı sahada dostluk maçı yaptı.

'Polisimin yanındayım' kampanyası altında yapılan dostluk maçında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü 5-4'lük skor ile galip geldi. Maç sonunda Adana Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler açıklamalarda bulundu. Güler, "İstanbul'da yaşanan, hain teröristlerin patlatmış olduğu bomba sonucu şehit olan polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Bizler Adana Ak Gençlik ailesi olarak bugün polisimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüzle bir maç etkinliği düzenlemek istedik. Nasıl milletimiz polisimizin yanındaysa bizler de Ak gençlik ailesi olarak polisimizin yanındayız" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana'da 'Polisimin Yanındayım' Kampanyası Altında Dostluk Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement