Ahmet Berkay'ın Babası Tribünde Yaşananları Anlattı - Son Dakika
Spor

Ahmet Berkay'ın Babası Tribünde Yaşananları Anlattı

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynana karşılaşmada giydiği Fener forması yüzünden taraftarın tepki gösterdiği Ahmet Berkay'ın babası Ramazan Çoban sessizliğini bozdu.

21.10.2015 08:57

Kayserispor - Fenerbahçe maçında Kayserispor taraftarının tepki gösterdiği Ahmet Berkay'ın babası Ramazan Çoban o an yaşananları anlattı.

İşte baba Çoban'ın ağzından o anda yaşananlar:

"Fenerbahçe gol attığında Ahmet Berkay sevindi. O sırada iki tane Trabzonspor atkılı kişi tepki gösterdi. Bunun üzerine tribünde başka Fenerbahçeliler de vardı. Onlar da siz de o zaman Trabzonspor formasını çıkarın diye bağırdı.

"OĞLUMUN MONTUNU GİYDİRDİM"

Tüm bunlar olurken Kayserispor amigosu geldi ve bağırmaya başladı. Bunun üzerine olay büyümesin diye oğlumun montunu giydirdim. Ahmet Berkay da bunun üzerine ağlamaya başladı.

"VOLKAN DİYE BAĞIRIRSAM..."

Volkan diye bağırırsam beni döverler dedi. Çünkü Volkan Demirel'e bağırmak ve sevgisini göstermek istiyordu. Bunu yapamadı ve buna da çok üzüldü."

Ahmet Berkay\'ın Babası Tribünde Yaşananları Anlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ahmet Berkay'ın Babası Tribünde Yaşananları Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • rizeli: Fener formasi kim giyersebgiysin o taraftarin arasindaysa ikiside linc edilmesi lazim 4 32 Yanıtla
    vatan: Tam bi sıgırsın sen rizelj 16 0 Bilir Kişi: Gerzek gerzek konuşma sığır 14 0 vatan: Sen nasıl rizelisin lan karaktersiz 12 0 Kızmayın Rizeliye: Karadeniz aklı işte, kesin 12 den sonra yapmıştır bu yorumu hamsi kafalı. Kızmayın arkadaşlar bunun beyin kapasitesi bu kadar rizeli aklı işte 9 3 mantık: çay kafalı 3 0
  • mantık: Camide yaramazlık yapan çocuklara bile hoşgörüyle bakılan bir ülkede sizin insanlık probleminiz nedir? 33 0 Yanıtla
  • wwdawd awdawd: fenerbahçenin attığı gole sevinip volkan demirele tezahürat yapacaksa oğlunun fenerbahçe tribününe götür o zaman ne işiniz var kayserispor tarafında 7 15 Yanıtla
  • ölümüne trabzon : kayseri turubunlerinde şike bahçe forması giy az bile yapmışlar 5 14 Yanıtla
    kalderon: kendinizi kandırmaya devam.. trabzon kendi haline yan 3 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement