Akhisar Belediyespor'da, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor'da, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Akhisar Belediyespor\'da, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de üçüncü sıraya yerleşen Akhisar Belediyespor'da pazar günü Manisa'da oynanacak Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları sürüyor.

18.02.2016 16:17

Spor Toto Süper Lig'de üçüncü sıraya yerleşen Akhisar Belediyespor'da pazar günü Manisa'da oynanacak Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları sürüyor. Ara transferde kadroya dahil edilen Vaz Te, Alper, Soner ve Muğdat'ın yükselen form grafiği, Grbic'in iyileşip takıma dönmesi, Merter'in cezasının sona ermesiyle takımda forma savaşı başlarken, Teknik direktör Cihat Arslan Medipol Başakşehir randevusuna nasıl bir 11 çıkaracağını kara kara düşünmeye başladı.

Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olarak gösterdiği Medipol Başakşehir'i yenerek üçüncü sıradaki yerlerini sağlama almak amacında olduklarını dile getiren Arslan, öğrencilerinden maça çok iyi konsantre olmalarını istedi. Savunmada dikkatli, orta alanda çalışkan, hücumda fırsatçı olmaları gerektiğini dile getiren genç teknik adam "Olabilecek en iyi kadroyla sahaya çıkıp, kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bu arada Arslan'ın sarı kart cezalısı Kadir'in yerine Orhan ya da Alper'den birine görev vereceği belirtildi.

- Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor'da, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement