Almanya Milli Takımı'nda Klose Sakatlandı - Son Dakika
Spor

Almanya Milli Takımı'nda Klose Sakatlandı

Almanya Milli Takımı\'nda Klose Sakatlandı

Lazio'nun Alman forvet oyuncusu Miroslav Klose, sakatlığı nedeniyle Almanya'nın İtalya ve İngiltere ile yapacağı özel maçlarda forma giyemeyecek Gripten yeni kurtulan Mesut Özil'in, İtalya m...

13.11.2013 17:10

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio'nun Alman forvet oyuncusu Miroslav Klose, sakatlığı nedeniyle Almanya'nın İtalya ve İngiltere ile yapacağı özel maçlarda forma giyemeyecek.

Parma ile pazar günü yapılan lig maçında omzundan sakatlanan futbolcu, Almanya'nın 15 Kasım Cuma günü İtalya, 19 Kasım Salı günü de İngiltere ile yapacağı maçların kadrosundan çıkarıldı.

Almanya formasıyla 68 gol kaydederek Gerd Müller'in "tüm zamanların en golcü Alman futbolcusu" rekoruna ortak olan Klose'nin, bu rekoru geliştirebilmesi için bir gol atması yetiyor.

Özil'in İtalya maçında yer alması bekleniyor

Bu arada, gripten kurtulan Arsenal'ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil'in, İtalya maçında forma giymesi bekleniyor.

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, Özil'in takım arkadaşı Per Mertesacker'in ise grip nedeniyle İtalya maçında oynayamayacağını, takıma İngiltere maçında katılacağını söyledi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Almanya Milli Takımı'nda Klose Sakatlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement