Alonso: Yarışa Başlayamamış Olmak Utanç Vericiydi - Son Dakika
Spor

Alonso: Yarışa Başlayamamış Olmak Utanç Vericiydi

Alonso: Yarışa Başlayamamış Olmak Utanç Vericiydi

McLaren Honda pilotu Fernando Alonso, bu hafta sonu yapılacak Malezya GP’sine hazır olduğunu söyledi.

24.03.2015 16:09

İspanyol pilot Barcelona testlerinde yaptığı kazanın ardından Avustralya GP’sinde yer alamamıştı. Bununla birlikte pazar günü FIA’nın tıbbi testlerinden başarıyla geçen Alonso, McLaren’in açıklamasına göre Malezya’da kesin olarak yer alacak. Malezya GP’si öncesinde konuşan Fernando Alonso ise kendini Malezya GP’sine hazır hissettiğini söyledi.

İspanyol pilot “Sürekli spor yaptım ve çalıştım. Bu hafta sonu için kendimi iyi ve hazır hissediyorum. Malezya’da hava oldukça farklıdır ve bu durum sürücüleri oldukça zorlar. Ama ben dersime iyi çalıştım ve Sepang’da oluşabilecek her türlü hava koşuluna hazırım” dedi.

Alonso, kendisi yerine yarışan Magnussen’e teşekkür ederken Button’ın elde ettiği verilerin kendisini teşvik ettiğini söyledi.

“Avustralya’yı takip ettim. Onlar ile ilk dakikadan itibaren temas halindeydim. Önümüzde bir sürüş iş olduğu açık fakat Jenson Melbourne’de hayati düzeyde önemli olan dayanıklılık hakkında çok iyi veriler topladı. Bu gerçekten teşvik ediciydi. Bütün çabalarından dolayı Kevin’e teşekkür etmek istiyorum. Yarışa başlayamamış olması gerçekten utanç vericiydi” dedi.

Benzer haberler için TRF1.net

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Alonso: Yarışa Başlayamamış Olmak Utanç Vericiydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement