Altınordu'dan ayrılan 5 futbolcu henüz takım bulamadı - Son Dakika
Spor

Altınordu'dan ayrılan 5 futbolcu henüz takım bulamadı

Altınordu\'dan ayrılan 5 futbolcu henüz takım bulamadı

ALTINORDU'nun geçen sezon küme düşen kadrosundan ayrılan 5 futbolcu, sezonun başlamasına kısa bir süre kala hala bir takım bulamadı. Ahmet Dereli, Hüsamettin Yener, Recep Aydın, Rıdvan Koçak ve Yusuf Yalçın Arslan henüz hiçbir kulüple anlaşma yapmadı. Ayrıca, kadroya alınmayan Muzaffer Kocaer ile kiralık gönderilen Kenan Fakılı ve Berkcan Cengiz de kulüp arayışında.

04.08.2023 11:48

ALTINORDU'nun geçen sezon 1'inci Lig'de küme düşen kadrosunda yer alıp kulüpten ayrılan 5 futbolcu, sezonun başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen kendilerine henüz takım bulamadı. İzmir ekibi ile yollarını ayıran santrforlar Ahmet Dereli ve Hüsamettin Yener, orta saha oyuncusu Recep Aydın, sağ bek Rıdvan Koçak ve stoper Yusuf Yalçın Arslan şimdiye kadar hiçbir kulüple el sıkışmadı. Recep'in ismi geçtiğimiz günlerde 2'nci Lig temsilcisi Bucaspor 1928'le anılmıştı.

Bu 5 oyuncunun yanı sıra kırmızı-lacivertlilerle sözleşmesi devam eden ancak kadroya alınmayan orta saha oyuncusu Muzaffer Kocaer de kendisine kulüp arıyor. Altınordu, Muzaffer'den ayrılması için bonservis bedeli getirmesini bekliyor. Geçen sezon tecrübe kazanmaları için kiralık gönderilip, İzmir temsilcisinin yeni sezon öncesi yollarını ayırdığı genç futbolcular Kenan Fakılı ile Berkcan Cengiz de şimdiye kadar bir kulüple anlaşma sağlamadı. Toplamda 8 oyuncu kulüp arayışında.

- İzmir
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altınordu'dan ayrılan 5 futbolcu henüz takım bulamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement