Ancelotti: Bu Bir Rüya Gibi... - Son Dakika
Spor

Ancelotti: Bu Bir Rüya Gibi...

Ancelotti: Bu Bir Rüya Gibi...

İtalyan çalıştırıcı, üst üste alınan 16. zaferlerini yorumladı.

30.11.2014 10:43

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Malaga galibiyeti sonrası kulüp rekoru kırarak üst üste 16. zaferine ulaşırken, bir rüyayı gerçeğe çevirdiklerini belirtti.

Los Galacticos, Malaga'yı Karim Benzema ve Gareth Bale'in golleriyle 2-1 mağlup ederken, ev sahibi ekibin tek sayısı ise uzatma dakikalarında Roque Santa Cruz'un kafasından geldi.

Maçtan sonra çok mutlu olduğu göze çarpan Ancelotti, basın mensuplarına verdiği demeçte, "Çok mutluyum. Bu bir rüya gibi. Umarım bu seri daha devam eder. İnsanların gözünde biraz kredimin arttığını düşünüyorum. Ancak böyle fantastik bir kulüpte, fantastik oyunculardan kurulu fantastik bir takımla çalıştığım için çok şanslıyım. Önümüzde hala uzun bir maraton var. Aynı şekilde çalışmaya devam etmeliyiz. Futbolda geçmiş geçmişte kalmıştır." şeklinde konuştu.

Cristiano Ronaldo geceyi sessiz tamamlamasına karşın asistleriyle katkıda bulunurken, İtalyan teknik adam, yıldız oyuncusuyla ilgili, "Şiir gibi oynuyor. Bu gece de harikaydı ve gecenin kilidini açan kişi oldu. Gol atmadığı çok nadir oluyor. Zaten atmasa da bu gece iki asist yaptı." dedi.

Benzema'yı oyundan almasına dair ise, "Bacağına bir darbe aldı ve bu şekilde devam etmesi zor gözüküyordu. Bu yüzden onu oyundan aldım." ifadelerini kullandı.

Ancelotti'nin Madrid'i, Salı günü Santiago Bernabeu'da Kral Kupası'nda oynanacak Cornella maçıyla seriye devam etmeyi umuyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ancelotti: Bu Bir Rüya Gibi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement