Andrea Ranocchia mi Davide Astori Mi? - Son Dakika
Spor

Andrea Ranocchia mi Davide Astori Mi?

Andrea Ranocchia mi Davide Astori Mi?

Sarı-kırmızılılar’ın merakla beklediği stoper transferinde ismi dün ağırlık kazanan Andrea Ranocchia’ya bugün itibarıyla Davide Astori de eklendi.

29.01.2014 22:51

Oğuzhan Kayar Galatasaray'da!

Üçlü defansa geçen ve elindeki stoper havuzundan memnun olmayan Roberto Mancini'nin transfer isteğinin sıklıkla yinelemesi sonrasında dün gece Interli Andrea Ranocchia için ciddi bir şekilde harekete geçen ve transferde önemli aşama kaydeden Galatasaray, şimdi de Davide Astori piyasasına yeniden giriş yaptı.

Ranocchia'yı Galatasaray'a sezon sonuna kadar kiralamak için Milano ekibinin La Gazzetta dello Sport haberine göre 1.5 milyon Euro istemesi üzerine sarı-kırmızılılar bu transferi kısa süreliğine dondurarak yeniden Cagliari'yle temasa geçti ve Davide Astori için fiyat sordu.

Sky Sport Italia'da çıkan habere göre şu anda daha çok Cagliari'nin stoperi üzerine yoğunlaşan Galatasaray'ın yaklaşık 10 milyon Euro'luk bonservis miktarı konusunda nasıl bir tavır alacağı ise henüz bilinmiyor.

Roberto Mancini'nin çok uzun zamandır stoper listesinde 1 numara olan Davide Astori, bir süredir Ocak ayı transfer döneminde Radja Nainggolan sonrasında Cagliari'den ayrılacak isimlerin başında gösteriliyordu.

Fakat Galatasaray dışında Lokomotiv Moskova'nın ilgi gösterdiği oyuncuyla ilgili Cagliari istediği teklifi bulamayınca oyuncuyla ilgili ciddi bir gelişme yaşanmadı.

İki gün önce açıklanan Gran Cala del Calcio ödüllerinde Cagliari'nın savunma oyuncusu geçtiğimiz sezonun en iyi ikinci sol stoperi seçilmişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Andrea Ranocchia mi Davide Astori Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement