Angel McCoughtry, Fenerbahçeli Yöneticiyle Kapıştı - Son Dakika
Spor

Angel McCoughtry, Fenerbahçeli Yöneticiyle Kapıştı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Şube Sorumlusu Zülfikari, "Angel McCoughtry formayı hak etmediği için gitti." yazınca 28 yaşındaki oyuncu twitter'dan tepki gösterdi.

19.02.2015 18:52  Güncelleme: 18:57

Fenerbahçe'de oyuncu-yönetici tartışması yaşandı. Sarı Lacivertli kulübün Kadın Basketbol Şube sorumlusu İsfendiyar Zülfikari, Twitter üzerinden kulüple kısa bir süre önce yollarını ayıran Angel McCoughtry için "Angel formayı hakketmediği için gitti !" yazdı.

"BU, KULÜPTE BANA NASIL DAVRANILDIĞININ KANITI"

Bu Tweet'i gören 28 yaşındaki oyuncu, Zülfikari'ye yine Twitter üzerinden yanıt verdi. McCoghtry İngilizce yazdığı mesajında "İsfendiyar Zülfikari'nin sözlerinden dolayı gerçekten çok üzgünüm. Bu, kulüpte bana nasıl davranıldığının kanıtı... Tanrı'nın gerçekleri yüreğinizde göstermesini dilerim" dedi.

Tweet'lerine devam eden Amerikalı "Bizim şampiyonlukları nasıl kazandığımızı hatırlamamız gerek. Bu sene tamamen buna konstantre olmalıyız" dedi.

TARAFTARA MESAJ GÖNDERDİ

Konuyla ilgili son tweet'inde taraftara seslenen Angel "Taraftarımız! Siz beni uzun zamandır tanıyorsunuz. Benim kalbimi ve karakterimi biliyorsunuz" yazdı.


Angel McCoughtry, Fenerbahçeli Yöneticiyle Kapıştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Angel McCoughtry, Fenerbahçeli Yöneticiyle Kapıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Angaralı: Üzülme sen FB'nin ne olduğunu biz Alex'i nasıl gönderdiklerinde zaten anladık. . İnadına Beşiktaş !. . 4 2 Yanıtla
  • nuretsen: HOCA DİYE GETİRDİKLERİ ADAMIN ASIL MESLEĞİ NE ACABA. SON 10 YILDA GÖRMEDİĞİMİZ TOPLAM MAĞLUBİYETİ BU ADAMLA YAŞADIK. HARCADILAR ANGEL İ 4 0 Yanıtla
  • NURETSEN: KESİN GS YE GİDECEK. HEM İNTİKAM ALACAK HEM KENDİNİ İSPATLAYACAK. BU YÖNETİCİLERE HAK BUNLAR. 2 0 Yanıtla
  • Me pr: Iyy bu ne 1 0 Yanıtla

Advertisement