Antalya'da İki Futbolcuyu Sahte Menajerler Dolandırdı - Son Dakika
Spor

Antalya'da İki Futbolcuyu Sahte Menajerler Dolandırdı

Antalya\'da İki Futbolcuyu Sahte Menajerler Dolandırdı

Futbolda transfer döneminin başlamasıyla birlikte sahte menajerler de ortaya çıkmaya başladı.

26.06.2012 17:05

Futbolda transfer döneminin başlamasıyla birlikte sahte menajerler de ortaya çıkmaya başladı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yer alan Antalya'nın Tekirova Belediyespor takımında oynayan forvet oyuncusu Umut Akpınar ve stoper oyuncu İlhami Aksan sahte menajerler tarafından Kastamonuspor'a transfer olacaksınız vaadiyle 2'şer bin lira dolandırıldı.

Kastamonuspor'un eski oyuncusu Serhat Karadaban, kendisini Kastamonuspor'un kulüp müdürü olarak tanıtarak, Ahmet Uygar ve kendini yine sahte isimle İsmail Demir olarak tanıtan ve elebaşı olduğu iddia edilen Özkan Polat tarafından iki oyuncuyu Kastamonuspor'a transfer etmek vaadiyle futbolculardan 2'şer bin lira aldılar. Transfer olma umuduyla dolandırılan mağdur oyuncular ve olayda adı geçen Kastamonuspor'un kulüp yönetimi kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Antalya'da gerçekleşen sahte menajerlik olayında Kastamonuspor'un mağdur olduğunu belirten Kastamonuspor Kulüp Başkanı Levent Özbek, "Kendini menajer olarak tanıtan birkaç umut taciri futbolcu kardeşlerimizin umutları ile oynayarak, sahte sözleşme yaparak ve kendilerinden para talep ederek, Kastamonuspor ile sözleşme vaadinde bulunmuşlardır. Mağdur oyuncularından bir tanesinin babasının bizi arayarak kampın ne zaman başlayacağı sorması üzerine bu olay aydınladı ve bu olayı gerçekleştirenleri öğrenmiş olduk. Bizi en çok üzen, bu olayı organize edenin takımımızın formasını giyen eski bir oyuncumuzun olmasıdır. Bunlarla ilgili gerekli belgelere savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalya'da İki Futbolcuyu Sahte Menajerler Dolandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement