İspanyollar, Mest Oldu: Arda Turan Bir Jeneratör - Son Dakika
Spor

İspanyollar, Mest Oldu: Arda Turan Bir Jeneratör

İspanyol basını Barcelona'nın Athletic Bilbao'yu 2-1 yendiği maçta muhteşem bir performans ortaya koyan Arda Turan için "Arda Turan bir jeneratör" benzetmesini yaptı.

21.01.2016 12:31  Güncelleme: 15:09

İspanya Kral Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda Athletic Bilbao'yu 2-1 yenen Barcelona'da ilk 11'de sahaya çıkan ve 66 dakika sahada kalan Arda Turan'ın performansı, beğeni topladı.

"ARDA BİR JENARATÖR"

İspanyol basınında yapılan değerlendirmelerde, Barcelona'nın sahadaki en iyi oyuncuları arasında Arda'nın da yer aldığı vurgulandı. El Mundo Deportivo, "Arda Turan bir jeneratör" benzetmesini yaparak, "Maça damga vuran hareket ondan geldi. Rakip takımın labirente benzeyen baskısından çıkarak Ivan Rakitic'e verdiği derin pasın ardından Barcelona 1-0 öne geçti" ifadelerini kullandı.

"HARİKA, MUHTEŞEM"

Marca gazetesi de milli futbolcuya, "Harika, gösterişli, muhteşem. Türk futbolcunun çok yüksek kalitesi var. Onu takımdan çıkarmak hemen hemen imkansız. Takımın performansını ikiye katlıyor. Sezonun geri kalanında takımın hayati bir organı olmaya aday" değerlendirmesini yaptı.

"SİHİRBAZLIĞINI GÖSTERDİ"

Sport gazetesi ise "Arda Turan, San Mames Stadı'nın ışığında parıldadı" başlığı altında "Sakatlığı bulunan Lionel Messi'nin yerine San Mames'te maça çıktı. Takım oyunu ve kişisel becerisini öne çıkardığı büyük bir ilk yarı oynadı. Arda, Barça'nın kendisini transfer etmekte ne kadar haklı olduğunu bir kez daha kanıtladı. İlk golde sihirbazlığını gösterdi" yorumunda bulundu.

"ELDİVEN GİBİ UYUM SAĞLADI"

El Mundo da milli futbolcudan övgüyle bahsederek, "Arda, Barça'nın futboluna bir eldiven gibi uyum sağladı. Birinci golde Athletic Bilabao'dan 3 futbolcuyu hareketsiz bırakarak Rakitic'e güzel bir pas attı" diye yazdı.

İspanyollar, Mest Oldu: Arda Turan Bir Jeneratör
Kaynak: AA

Son Dakika Spor İspanyollar, Mest Oldu: Arda Turan Bir Jeneratör - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Mehmet: Arda Turan dün müthiş taç atışı kullandı onu niye yazmadınız 21 3 Yanıtla
  • TÜRK: Ben yanlış maç mı izledim sıradan bir top oynadı,hiç bir etkinliği yoktu.. 1 17 Yanıtla
    Pia: Lann kro sen turksen ben senin 1 6
  • ANTİ AKP: 13 YILDAN BERİDİR MEMLEKETİN TEPESİNE YILAN GİBİ ÇÖREKLENİP BAYKUŞ GİBİ TÜNEMEK SURETİYLE MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINI CENAZE EVİNE ÇEVİREN SİYASİ İKTİDAR TÜRKİYE Yİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKEREK İÇERİSİNDEN ÇIKILMASI ÇOK ZOR OLAN KANLI BİR GİRDABIN İÇERİSİNE SÜRÜKLEMİŞTİR ACİLEN DURDURULMASI GEREĞİ HASIL OLMUŞTUR İLAVETEN YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT ETMEKTEDİRLER ÖNCE BAŞKANLIK SİSTEMİ ADI ALTINDA MEMLEKETE KENDİ HİLAFETLERİ İLE HÜKMEDECEKLERDİR... 0 15 Yanıtla
    İl limon atiii: Ohhh ne güzel olur sen ve senin gibilerdende temizlese bizi 5 0
  • ne mutlu Türküm diyene...: ben maçı izledim. inanılmaz kalitede gol atağını başlatan pas çıkardı. helal arda.. 13 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: 13 YILDAN BERİDİR MEMLEKETİN TEPESİNE YILAN GİBİ ÇÖREKLENİP BAYKUŞ GİBİ TÜNEMEK SURETİYLE MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINI CENAZE EVİNE ÇEVİREN SİYASİ İKTİDAR TÜRKİYE Yİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKEREK İÇERİSİNDEN ÇIKILMASI ÇOK ZOR OLAN KANLI BİR GİRDABIN İÇERİSİNE SÜRÜKLEMİŞTİR ACİLEN DURDURULMASI GEREĞİ HASIL OLMUŞTUR İLAVETEN YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT ETMEKTEDİRLER ÖNCELİKLE BAŞKANLIK SİSTEMİ ADI ALTINDA TÜRKİYE YE KENDİ HİLAFETLERİ İLE HÜKMEDECEKLERDİR... 0 8 Yanıtla

Advertisement