Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün Zorlu Dönemi - Son Dakika
Spor

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün Zorlu Dönemi

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü\'nün Zorlu Dönemi

Kulüp basın sözcüsü Zenginal: "Takım olarak bu sezon lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Challenge Kupası gibi üç ayrı kulvarda mücadele edecek olmanın zorluğunu yaşıyoruz"

18.11.2013 17:11

Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, ligde, Türkiye Kupası'nda ve Avrupa Challenge Kupası'nda zorlu bir döneme girdiklerini bildirdi.

Zenginal, yaptığı yazılı açıklamada, Süper Lig'in ilk 6 haftasında oynadıkları 6 maçın 5'ini kazandıklarını belirterek, "Ligde ilk üçte yer alma iddiamızı sürdürmemiz için önümüzdeki zorlu fikstürden olumlu sonuçlar almak istiyoruz. Takım olarak bu sezon lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Challenge kupası gibi üç ayrı kulvarda mücadele edecek olmanın zorluğunu yaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Ligin ilk yarısının bitimine 3 maç kaldığını kaydeden Zenginal, şunları kaydetti:

"Çarşamba günü deplasmanda Muratpaşa Belediyespor karşısına çıkacağız. Hafta sonu ise Konak Belediyespor'u konuk edeceğiz. İlk yarının son maçında ise Ankara Yenimahalle Belediyespor deplasmanına çıkacağız. Türkiye Kupası'nda da İzmir Büyükşehir Belediyespor kulübü ile ilk maçımızı 26 Kasım Salı günü evimizde oynayacağız.Tarihimizde ilk kez de Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz. Rize'yi ve ülkemizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Avrupa fikstürümüz 19 Kasım Salı günü çekilecek kura ile belirlenecek. Bu süreçte taraftarımıza büyük görev düşüyor. Geçmişte olduğu gibi, gelecekte de zor maçlarımızı kolaya çevirmelerini bekliyoruz." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün Zorlu Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement