Arena'da İlkleri Yaşadılar - Son Dakika
Spor

Arena'da İlkleri Yaşadılar

Arena\'da İlkleri Yaşadılar

Ara transfer döneminin son gününde sözleşme imzalayarak yeniden Galatasaray'a dönen Necati Ateş, Türk Telekom Arena'da ilk maçına Kayserispor karşısında çıktı.

11.02.2012 19:45

Ara transfer döneminin son gününde sözleşme imzalayarak yeniden Galatasaray'a dönen Necati Ateş, Türk Telekom Arena'da ilk maçına Kayserispor karşısında çıktı. Transfer görüşmeleri nedeniyle Medical Park Antalyaspor'un Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a karşı oynadığı maçın kadrosuna alınmayan Necati, sarı-kınmızılı formayla ilk maçına Gaziantepspor deplasmanında çıkmış ve 1 gol atarak galibiyette önemli katkı sağlamıştı. -Amrabat, Galatasaray'a karşı ilk 11'de- Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği ve Kayserispor yönetimiyle karşı karşıya geldiği Noureddine Amrabat, ilk 11'de görev aldı. Kayserispor'dan ayrılıp Galatasaray'a gelmek istediğini açıklaması nedeniyle kadro dışı bırakılmasının ardından, affedilerek Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında görev verilen Amrabat'ı teknik direktör Şota Arveladze, Galatasaray'a karşı ilk 11'de sahaya sürdü. - Fatih Terim'e tribün desteği- Karşılaşma öncesi Galatasaray taraftarları, tezahüratlar yaparak teknik direktör Fatih Terim'e destek verdi. Taraftarlar, maç öncesi gerçekleştirilen seremoninin ardından teknik direktör Fatih Terim'i tribüne çağırırlarken, "İmparator Fatih Terim" tezahüratları yaptılar.

Fatih Terim de kendisine yapılan tezahüratları karşılıksız bırakmadı ve sahaya girerek taraftarlara el salladı. - Aydın Güleş'e plaket- Galatasaray'ın bu sezon kendi sahasında yaptığı maçlarda düzenlediği "Galatasaray Efsanelerini Anıyor" organizasyonunun Kayserispor karşılaşması öncesi konuğu Aydın Güleş oldu. Maç öncesi düzenlenen törende sarı-kırmızılı takımın eski futbolcularından Aydın Güleş'e plaket verilirken, tribünleri selamlayan Güleş'i taraftarlar alkışladı. Ayrıca, stat skorbordunda da Güleş'in futbolculuğu döneminden fotoğraflarına yer verildi. -CSKA Moskova zaferi unutulmadı- THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Medical Park'ın güçlü Rus ekibi CSKA Moskova'ya karşı elde ettiği zafer, Kayserispor maçı öncesi unutulmadı. Türk Telekom Arena'nın skorbordlarında Galatasaray Medical Park-CSKA Moskova maçından görüntüler yayınlanırken, "Tarihi sadece Galatasaray yazar" ifadesine yer verildi. Bu sezon THY Avrupa Ligi'nin en güçlü ekibi olarak gösterilen ve Galatasaray Medical Park maçına kadar namağlup olarak mücadelesini sürdüren CSKA Moskova, ilk yenilgisini İstanbul'da yaşamıştı. Öte yandan, Kayserispor maçını Galatasaray ile daha önce şampiyonluk yaşayan teknik direktör Erik Gerets de Türk Telekom Arena'da izledi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Arena'da İlkleri Yaşadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement