Avrupa 3.'sü Olan Atletler Yurda Döndü - Son Dakika
Spor

Avrupa 3.'sü Olan Atletler Yurda Döndü

Avrupa 3.\'sü Olan Atletler Yurda Döndü

Portekiz’de yapılan 37. Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası’nda başarılı bir performans ortaya koyarak Avrupa 3.’sü olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü yurda döndü.

04.02.2014 12:54

Portekiz'de yapılan 37. Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası'nda başarılı bir performans ortaya koyarak Avrupa 3.'sü olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü yurda döndü.

Portekiz'in Albufeira kentinde düzenlenen şampiyonaya 21 ülke katıldı. 37. Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası'nda, İspanyol temsilcisi AtletizmoBikila 22 puanla birinci olurken, ev sahibi takım SportLisboaBenfika da 37 puanla 2. oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm Takımı'da 58 puan alarak şampiyonada bronz madalyayı kazandı.

Avrupa 3.'sü olan ekibin kafile başkanlığını da yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm Takımı Atletizm Şube Sorumlusu Mustafa Yılmaz, kulüp tarihinin en iyi başarısını elde ettiklerini belirterek, "Bize güvenen ve destek verenleri mahçup etmeyip ülkemize bronz madalya kazandırdık. Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı. Bu bir bayrak yarışı. Bu başarıyı daha da ileri noktalara taşımak için çalışmalarımız devam edecek. Ligde lider durumda olan Atletizm takımımızı kutluyor ve bu başarının devamını diliyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm Takımı Antrenörlüğünü Mehmet Gündem'in yaptığı kafilede yer alan ve tarihi başarıya imza atan sporcuların isimleri şöyle: "Abdülkadir Türk, Bekir Karayel, Vedat Günen, Mehmet Çağlayan ve Muzaffer Bayram" - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Avrupa 3.'sü Olan Atletler Yurda Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement