Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı Vitra Yurda Döndü - Son Dakika
Spor

Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı Vitra Yurda Döndü

Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı Vitra Yurda Döndü

Polonya'da düzenlenen Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde mutlu sona ulaşan Eczacıbaşı VitrA, yurda döndü.

06.04.2015 21:48

Almanya'nın başkenti Berlin'den İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen turuncu-beyazlı kafileyi, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ile kalabalık bir taraftar grubu çiçeklerle karşıladı.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Eczacıbaşı Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, mutluluğunu dile getirerek, "Çok gururluyuz. Uzun zamandır yapılan bir hazırlığın sevinci bu. Takımın destekçileri çok iyiydi. Harika bir oyun çıkarttılar. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Eczacıbaşı VitrA Takım Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı da kendilerinden beklenen bir başarı elde ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Tek yürek olduk ve sonunda başardık. Çok şükür. Eczacıbaşı'nın yıllardır istediği kupaydı. Sonunda biz bunu müzemize getirdik. Türkiye'de voleybolun geldiği seviye nedeniyle de gururluyuz. Takım arkadaşlarım adına da çok gururluyum. Avrupa'nın en büyük kupasını aldık. Şu an Avrupa'nın en iyi takımıyız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı Vitra Yurda Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement