Aykut Kocaman'dan Hakeme: Eğer Böyle Yöneteceksen Maça Çıkmayalım - Son Dakika
Spor

Aykut Kocaman'dan Hakeme: Eğer Böyle Yöneteceksen Maça Çıkmayalım

Gazeteci Turgay Demir, Aykut Kocaman'ın devre arasında hakem Özgür Yankaya'ya "Eğer böyle yöneteceksen maça çıkmayalım." dediğini savundu.

30.01.2017 23:16  Güncelleme: 09:15

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçının ardından hakem Özgür Yankaya'ya tepkide bulundu.

"SAHADA HAKEM FACİASI VARDI"

Beşiktaş'ın 5-1 kazandığı karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Aykut Kocaman, Beşiktaş'a kaybetmelerinin anormal bir sonuç olmadığını fakat sahada bir hakem faciası olduğunu söyledi.

"PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

Kocaman, "Aslında Beşiktaş'a kaybetmemiz yüksek ihtimali ama skor farklı oldu. İlk gol bizi etklemeyecekti. Etkilemedi de. Ancak 2. golden sonra her şey berbat oldu. İkinci golün öncesinde de net faul var ayrıca. Devrenin sonunda ise %100 penaltımız verilmedi. 2. gol %100 faul vardı, bileğine bastı oyuncumuzun. Nasıl maçı çevireceğiz?

"BİZİM ETİMİZ NE BUDUMUZ NE"

"Yani şimdi bizim etimiz ne budumuz ne? Bu sezon çok hakem hatalarına maruz kaldık. Zaten kolay gol atabilen bir takım değiliz. 2. golden sonra her şey berbat oldu. İkinci golden sonra nasıl agresif olabileceğimizi düşündük ama başaramadık. Hakem faciası olduğunu hatırlatmakta fayda var. Ancak ne desek boş. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum." diye konuştu.

FLAŞ İDDİA

Gazeteci Turgay Demir, maçın ardından A Spor'da yaptığı açıklamada Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın devre arasında Özgür Yankaya'nın yanına giderek, "Eğer böyle yöneteceksen maça çıkmayalım." dediğini söyledi.

Aykut Kocaman\'dan Hakeme: Eğer Böyle Yöneteceksen Maça Çıkmayalım

Son Dakika Spor Aykut Kocaman'dan Hakeme: Eğer Böyle Yöneteceksen Maça Çıkmayalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement