Batmanda Futbol Turnuvası - Son Dakika
Spor

Batmanda Futbol Turnuvası

Batmanda Futbol Turnuvası

Batmanda, Tılmerç Futbol Turnuvasına 16 takım katıldı.

22.07.2015 16:58

Tilmerç Kupası sahibini bekliyor

Bu yıl 3. Düzenlenen Tilmerç mahallesi futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

Önceden Batmana bağlı bir köy olan ve artık mahalle statüsü alan Tılmerç mahallesin sosyal etkinlik çerçevesinde futbol turnuvası 16 takımın katılımıyla başlamıştı.

Büyük bir organizasyon ile yapılan turnuvanın açılışına HDP Batman İl Eşbaşkanı Rojda Sürücü, DPB il yöneticisi Cengiz Fırat ve Belediye başkan yardımcılarından Semra Güneş katılmıştı.

Anadolu lisesinde bulunan halı sahada yapılan turnuvada mücadelenin yanı sıra renkli görüntülere de sahne oluyor.

TURNUVADA ÇEYREK FİNAL

Toplamda 16 takımında katıldığı turnuvada 8 takım elenirken geriye kalan 8 takım çeyrek final maçlarından karşılaşacak.

Önceki gün belli olan çeyrek final takımları şöyle, Rojavaspor,Barutspor, Afrinspor, Greziyaretespor, Bozo Petrolspor, Rıdvanspor, Kember Feraşinspor ve Mirzespor yarı final çıkmak için ter dökecekler.

Futbolcular sahada ter dökerken futbol severlerde, kıran kırana geçen müsabakalarda tuttukları takımları desteklemek için her maçta saha dışındaki yerlerini alıyorlar.

ÖDÜL FURYASI…

Büyük organizasyon ile yapılan turnuvada bu sezon çeşitli ödüller verilecek. Şampiyon olan takım oyuncularına kupa ve madalyaların yanı sıra her futbolcuya baştan-aşağı futbol giysileri hediye edilecek.

Turnuvada gol kralı futbolcu ve en iyi kaleciye de özel ödüler hazırlanırken bunların dışında da final maçının ardından şampiyonluk yemeği verilecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batmanda Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement