Diyarbakır Belediyespor'da Alt Yapı Hocaları Göreve Başladı - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Belediyespor'da Alt Yapı Hocaları Göreve Başladı

Diyarbakır Belediyespor\'da Alt Yapı Hocaları Göreve Başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporun alt yapısında görev yapacak antrenörler koordinatör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde göreve başladı.

19.08.2014 08:04  Güncelleme: 08:05

Spor Toto 2.lig kırmızı gurup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un alt yapısında görev yapacak antrenörler alt yapı koordinatörü Sertaç Küçükbayrak nezaretinde göreve başladılar.

Akademi liginde mücadele edecek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yönetimi eskiden olduğu gibi bu sezonda alt yapıya büyük önem veriyor. Yeşil – Kırmızılı yönetimin alt yapı koordinatörlüğüne getirdiği Sertaç Küçükbayrak yaptığı açıklamada, "Yönetimimiz alt yapısında çok duyarlılar. Yine eskiden olduğu gibi değerli antrenörleri görev getirdik. Bölgemizden gelen gençleri kadromuza dahil ettik. Her geçen gün alt yapıda çok iyi günlerimiz ve başarılı futbolcularımız olacaktır. Alt yapı antrenörlüklerine Kadri Gündoğdu, Ferhat Savaş, Recep Kaya, Sezai Şenci, Harun Kılıç ve kaleci antrenörlüğüne de Remzi Özdoğdu'ye getirdik. Sezonu açtık idmanlarımıza başladık, her şey mükemmel gidiyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır Belediyespor'da Alt Yapı Hocaları Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement