Beşiktaş 3 Puan Arıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş 3 Puan Arıyor

Beşiktaş 3 Puan Arıyor

Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında Beşiktaş sahasında Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek.

17.09.2012 17:20  Güncelleme: 18:57

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş sahasında Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek.

İnönü Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetirken; Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Asım Yusuf Öz yapacak. Saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.

AYBABA 2. GALİBİYETİN PEŞİNDE

Spor Toto Süper Lig'de Pazartesi günü Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta tek hedef 3 puan...Ligde ilk 3 haftayı 1 galibiyet, 2 beraberlik alarak 5 puanla geçen siyah-beyazlı ekip, Elazığspor karşısında da 3 puanı alarak 2. galibiyetini almayı hedefliyor. En ufak bir gevşeme halinde Süper Lig'e iyi başlayamayan rakiplerinin hatalarını değerlendireceğini vurgulayan Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba'nın, "Galatasaray derbisinde evimizde galibiyete çok yaklaşmıştık. Ancak penaltıdan yediğimiz golle bir puanda kaldık. Tribüne gelen taraftarlarımızı bu kez mutlu edelim." dediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TA 3 EKSİK VAR

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Pazar teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde Pazar akşamı basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların, pas ve taktik çalışmalarının ardından, çift kale maç yapıp, şut çalışmasıyla da idmanı tamamladıkları belirtildi. Siyah Beyazlı takımda sakatlıkları süren İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek ve Mehmet Akgün Elazığspor önünde forma giyemeyecekler.

MUHTEMEL 11'LER BEŞİKTAŞ

McGregor

Hilbert

İbrahim Toraman

Sivok

Uğur Boral

Veli

Oğuzhan

Olcay

Fernandes

Holosko

Batuhan SANİCA BORU ELAZIĞSPOR Ivesa

Adem

Marvin

Bilica

Orhan Ak

Faubert

Köksal

Murat Kayalı

Bülent Ertuğrul

Herve Tum

Amr Zaki SAAT: 20.00

STAT: BJK İnönü Stadı

HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım MİLLİ MAÇ DÖNÜŞLERİ BEŞİKTAŞ'A YARAMIYOR Beşiktaş, son 3 sezonda A Milli takımımızın maç yaptığı haftaların ardından Süper Lig'de oynadığı ilk maçlarda hep puan kaybetti. Son 3 sezonda 9 farklı maç takviminde milli takım müsabaka oynarken bu maçların ardından 7 kez Süper Lig maçına çıkan Beşiktaş bu maçların 5 tanesinde sahadan yenik ayrıldı, 2 tanesinde berabere kaldı. 2011 yılında 2 milli takım maçı ardından Süper Lig maçı oynanmazken, 2010 yılının son 2 milli takım maçı haftasından sonra da Beşiktaş oynadığı lig maçlarında puan kaybetti. Beşiktaş son 9 milli takım maçı haftasında sonra da puan kaybı yaptı. ELAZIĞSPOR PUANLA AYRILMAK İSTİYOR Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olacaklarını vurgulayan Uygun, Beşiktaş maçı öncesi şunları kaydetti: "Her gün idmanımız inanılmaz derecede yükseliyor ve bu da sahaya yansıyor. Zamana ihtiyaç vardı ve o zamanı değerlendiriyoruz. Çok zorlu maçlar var önümüzde. Yeni çıktığımız bir yerde, yıllardan beri birçok şampiyonluk almış takımlara karşı mücadele etmek çok da kolay değil. Dolayısıyla zamana ihtiyaç var ve o maçlarda rahat oynamamız gerekiyor, takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor." Süper Lig'de bu sezon mücadele eden takımlar içinde en yaşlı ekip Sanica Boru Elazığspor oldu. 27,9 yaş ortalamasına sahip takımda Vanja Ivesa en yaşlı oyuncu oldu. Beşiktaş ise 24,7 yaş ortalaması ile en genç 3 takımdan biri oldu. Elazığspor'un, bu karşılaşmaya gelene kadar ligde kazandığı 1 puanı ilk hafta mücadelesinde evinde Fenerbahçe'ye karşısında almıştı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Beşiktaş 3 Puan Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement