Beşiktaş, Diego'da Sona Yaklaştı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Diego'da Sona Yaklaştı

Beşiktaş, Diego\'da Sona Yaklaştı

Sambacıyı ikna eden Beşiktaş, oyuncunun babası ve menajerinden de olumlu sinyaller aldı.

09.05.2014 07:42  Güncelleme: 08:24

Beşiktaş, başkan Fikret Orman önderliğinde transfer çalışmalarını sürdürürken, Diego Ribas transferinde de sona geldi. Siyah beyazlılar transfer gündeminin ana maddesini oluşturan Atletico Madrid’de kiralık oynayan Brezilya ve İtalya’dan önemli üç kulüpten teklif aldığını söyleyen Diego Ribas, Türkiye’ye gitme konusunda arkadaşlarından büyük destek aldığını ve bu eğilimde olduğunu söyledi. 

DIEGO'NUN AİLESİ DE SICAK BAKIYOR

Beşiktaş’ın şartlarını kabul ettiği öğrenilen Brezilyalı oyuncunun menajeri Özkan Doğan’ın, siyah beyazlı yönetici Erdal Torunoğulları’na siyah beyazlı takıma gelmek için hazır olduğunu ilettiği öğrenildi. Bu arada Diego’nun babasınının da oğlunun Türkiye’ye gelmesine sıcak baktığı öğrenildi.

"1 HAZİRAN’DA TÜRKİYE’YE GELECEK"

Diego Ribas’ın Türkiye’deki tüm haklarına sahip olduğunu belirten menajer Özkan Doğan, oyuncusunun 1 Haziran’da Türkiye’ye gelerek imza atacağını ileri sürdü. Bu haberle derin bir nefes alan siyah beyazlı yönetimin Diego’nun tercihini Beşiktaş’tan yana kullandığı için mutlu oldukları belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Diego'da Sona Yaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • beşiktaşlı.: bu yönetim kimseyi getirmez getirin ondan sonra haber yapın boş boş haber olarak sayfalarda çıkıyorsunuz baknız diğer takımlara transfer etti diyor bitti siz ??? 2 0 Yanıtla
  • ndm: olurr tarftara stada yakışanıı getırınnn para delılrını degıll 2 0 Yanıtla
  • ENGİN ENGİN: dieoga ya sormak lazım ? 0 0 Yanıtla

Advertisement