Beşiktaş'ın Eneramo'yu Neden İstemediği Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Eneramo'yu Neden İstemediği Ortaya Çıktı

Beşiktaş\'ın Eneramo\'yu Neden İstemediği Ortaya Çıktı

Siyah-Beyazlı takımda kriz haline gelen ve istenmeyen adam ilan edilen Michael Eneramo ile ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı.

01.07.2014 10:40

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Slaven Bilic’in ısrarı üzerine transfer edilen ancak devre arasında Karabük’e kiralanan Nijeryalı golcü, sözleşmesi devam etmesine karşın yeni sezon hazırlıkları için Almanya’ya götürülmedi. Bunun nedeninin ise Eneramo’nun Karabük formasıyla geçtiğimiz sezon Beşiktaş’a son dakikada attığı gol sonrasında yaptığı aşırı sevinç olduğu öğrenildi. Gol sonrası sahaya giren kardeşiyle adeta çılgınlar gibi golü kutlayan Eneramo, bu sevincin kurbanı oldu.

"Adam ailesiyle sevindi"

Yeni sezon planlamasında oyuncuların durumu masaya yatırıldığında başkan Fikret Orman, Eneramo’nun gol sevincinin hala unutulmadığını ve yöneticilerin bundan rahatsızlık duyduğunu futbol direktörü Önder Özen’e söyledi. Yöneticilerin ise Eneramo ile ilgili “Eneramo bize gol atabilir, bu normal bir durum. Ancak gol sevincini çok abarttı. Bunu geçtik adamın bütün ailesi sahaya girip sevindi. Takımda kalırsa özellikle taraftar açısından sıkıntı yaşarız” dediği kaydedildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Eneramo'yu Neden İstemediği Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement