Beyzaspor'un Hedefi Şampiyonluk - Son Dakika
Spor

Beyzaspor'un Hedefi Şampiyonluk

Beyzaspor\'un Hedefi Şampiyonluk

Türkiye Voleybol Erkekler 2.Lig'in yeni takımlarından, Adana'yı temsil eden Beyzaspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

26.08.2013 10:36  Güncelleme: 11:15

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig'in yeni takımlarından Beyzaspor'un tek hedefi şampiyonluk.

2013/2014 sezonunda Deplasmanlı Voleybol Ligi'nde Adana'yı 2. Lig'de temsil edecek olan Beyzaspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Yeni sezonda Antrenör Yusuf Kenan Kök ve Yardımcı Antrenör Sezal Çankaya ile devam kararı alarak geçen yıl ki kadrodan takım kaptanı Ömer Bozdoğan, Kenan Okludil, Rıdvan Sağlık, Umut Akbıyık, Ramiz Zevker ve Selçuk Karakaş'ı takımda tutan Beyzaspor yeni sezonda, Maliye Milli Piyango'dan pasör çaprazı Çağlar Dayı, Gaziantep Şahinbey Belediye Spor'dan pasör Kemal Seyhan Karakaş, İnegöl Belediyespor'dan smaçör Özgür Ramiz Ali ve Aydın Güler, Düzce Belediyespor'dan smaçör Barış Dülgar, İstanbul Çevre Gücü'nden orta oyuncu Onur Kurt'u şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosuna katarak ligin iddialı takımlarından biri haline geldi.

2013/2014 sezonuna kros çalışmaları ile başlayarak hazırlanan Beyzaspor Kaktüs Parkta takımın sponsorlarından Büro Seç Mağazasının organize ettiği sabah kahvaltısında moral depoladı.

Takım kaptanı Ömer Bozdoğan Adana'yı 2. Ligde temsil eden tek voleybol takımı olduklarını hatırlatarak, "Ligde birinci hedefimiz 2. Lige yükselmekti. Önce bunu gerçekleştirdik. Şimdi sıra ikinci hedefimizi gerçekleştirerek 1. Lige yükselmek. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte inşallah çok çalışarak bunu da başaracağız. Bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonrada bize desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Beyzaspor Antrenörü Yusuf Kenan Kök de, yeni sezona iyi bir ekip kurduklarını, genç bir ekip olmalarına rağmen oyuncularının yeni gelen arkadaşlarla uyum sağladıklarını vurgulayarak, "İşimiz asıl bundan sonra başlıyor. Yeni sezon çalışmaları doğrultusunda muhafaza ettiğimiz kadromuza 6 yeni oyuncu takviye ettik. Yeni sezonda daha çok çalışarak önce hedefimiz playoff gruplarına kalıp grup maçlarında şampiyon olarak 1. Lige çıkmak olacak. Takım olarak bizde bu inanç ve azim var. Bize inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beyzaspor'un Hedefi Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement