Blanc: Fransa'da Şampiyonluk İçin Beş Aday Var - Son Dakika
Spor

Blanc: Fransa'da Şampiyonluk İçin Beş Aday Var

Blanc: Fransa\'da Şampiyonluk İçin Beş Aday Var

47 yaşındaki teknik adam, Fransa şampiyonluğu yarışında beş takım olduğunu söylerken, oynayacakları Nice maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

09.11.2013 01:14

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc, bu sezon Ligue 1'in şampiyonluk yarışında beş takımın olduğunu düşünüyor.

Blanc verdiği demeçte, " Lille, kalitesini gösteren Vincent Enyeama gibi bir kaleciye sahip. Basın şampiyonluk yarışının Paris ve Monaco arasında olduğunu söylese de, onlar da bu yarışın içinde olduklarını gösterdiler. Benim görüşüme göre ilk üç yarışı beş takım arasında olacak. " şeklinde konuştu.

47 yaşındaki çalıştırıcı, Cavani'nin giderek iyileştiğini söylerken, "Cavani yeni çevresine adapte olmak için çabalıyor. O buraya transfer olduğunda, Napoli ile uzun bir sezon geçirmiş ve Konfederasyon Kupası'ndan dönmüştü. Biraz zamana ihtiyacı vardı. O, sahada kendisine güvenmek zorunda." ifadelerini kullandı.

Fransız teknik adam, Claude Puel'dan da, "Puel rekabetçi biri. Onun Paris'e oyun felsefesinden vazgeçmeden geleceğini düşünüyorum. Umarım iki oyuncuda hırslarını sahada gösterbilirler." ifadeleri ile bahsetti.

Blanc, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk puan kaybını Anderlecht karşısında almaları hakkında, "Anderlecht ile berabere kaldığımız maçı uyarı olarak görmedim. O maç çok önemliydi ama bizim Olimpiakos karşısında yetişme fırsatımız olacak. Şimdi Nice maçına odaklandık. Şampiyonluk farklı bir yarış." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son olarak Ibrahimovic'in sakatlığı ile ilgili, "Zlatan'ın dizini korumaya çalışıyoruz. Bence bütün problem zamanla ortadan kaybolacak. O oynamayı çok seviyor ve oynayabilmek için çalışmalar yapıyor. Bu hafta da çok iyi işler yaptı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Blanc: Fransa'da Şampiyonluk İçin Beş Aday Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement