Bucaspor,Tokatspor'un Kalecisi Ziya Aydın ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Bucaspor,Tokatspor'un Kalecisi Ziya Aydın ile Anlaştı

Bucaspor,Tokatspor\'un Kalecisi Ziya Aydın ile Anlaştı

Tokatspor'da forma giyen kaleci Ziya Aydın, uzatma opsiyonu Bucaspor'da olmak üzere 1+1 olarak takımla anlaştı.

06.09.2013 19:36  Güncelleme: 11:41

PTT 1. Lig ekiplerinden Buca spor, Tokatspor'dan kaleci Ziya Aydın ile sözleşme imzaladı.

Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'da forma giyen kaleci Ziya Aydın ile uzatma opsiyonu Bucaspor'da olmak üzere 1+1 olarak anlaştıklarını belirtti.

Transfer dönemini 10 futbolcuyla tamamladıklarını bildiren Yaykıran, açıklamasında, "Kadromuzu güçlendirerek, bu sezon play-off oynayabilecek bir takım oluşturduğumuza inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Buca Belediyesinin, Bucaspor'un başarısı için kulüp ile işbirliği içinde çalıştığına dikkati çeken Yaykıran, şunları kaydetti:

"Bucaspor'un, Buca Belediyesi ile restleşmesi söz konusu olamaz. Kulübümüzün içinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle takımın kurumsal olarak desteklenmesi için gerekli kaynakların bulunması konusunda yönetim kurulu olarak yoğun bir çalışma içindeyiz. Süper Lig'e yükseldiğimiz dönemde, büyükşehir belediye başkanımızın, kendi stadımızı inşa ederken verdiği parasal destek sözünün yerine getirilmemesi, takımımızı finansal bakımdan çok sıkıntılı bir dönemde yalnız bırakmıştır. İzmir'in ilçelerine yeni stat yapım sözleri verilmeden daha önce sözü verilmiş mevcut Buca Arena Stadı'nın 1 milyon 750 bin liralık ödemesi vakit geçirilmeden yapılmalıdır."

Sarı-lacivertli kulübün sıkıntıların farkında olan Buca Belediyesinin, yasal olarak kulübe maddi destek sağlamasının mümkün olmadığını hatırlatan Yaykıran, profesyonel spor kulüplerine yönelik finansal desteklere ilişkin kanuni düzenleme yapılmasını arzu ettiklerini bildirdi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bucaspor,Tokatspor'un Kalecisi Ziya Aydın ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement