Bursaspor 3 İsmin Peşinde - Son Dakika
Spor

Bursaspor 3 İsmin Peşinde

Bursaspor 3 İsmin Peşinde

Ara transferde kadrosuna takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da yönetim Kim Kallström, Cenk Tosun ve Bekir Ozan Has için girişimlerini hızlandırdı.

03.01.2014 15:10

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı için ara transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Spartak Moskova'da forma giyen İsveçli oyuncu Kim Kallström ve Gaziantepspor'un golcüsü Cenk Tosun'u kadrosuna dahil etmek için girişimlerini hızlandırdı.

Sözleşmesi devam etmesine rağmen ülkesi Arjantin'e giden Pablo Martin Batalla'nın yerine iyi bir orta saha oyuncusu almak isteyen Bursaspor'da ilk hedef, İsveçli milli futbolcu Kallström oldu. Bu oyuncuya teklifini ileten yeşil-beyazlılar Kallström'den yanıt bekliyor.

Bekir Ozan yuvaya dönüyor mu?

Ayrılıkla ilgili yeni iddia

Bursaspor'un transfer listesinde, Gaziantepspor'dan Cenk Tosun ile Bekir Ozan Has da yer alıyor. Kulübün ikinci başkanı Rıdvan Şen, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cenk Tosun'un transferiyle ilgili Almanya'daki babasıyla görüşüyor. Golcünün babasının, Bursaspor'un teklifine olumlu baktığı ancak son kararı oğluna bıraktığı öğrenildi.

Yöneticiler, Gaziantepspor'dan alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran eski oyuncuları Bekir Ozan Has ile ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyor.

Yeni Salihlispor'dan 17 yaşında Bursaspor'a transfer olan ve yeşil beyzlıların altyapı ekibi Bursa Merinos'ta 2 sezon forma giydikten sonra 5 sezon Bursaspor formasını terleten Bekir Ozan Has 2009-2010 sezonundaki lig şampiyonluğunun da önemli oyuncularındandı. Bekir Ozan'ın da Bursaspor'da oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

Volkan Şen için indirim bekleniyor

Trabzonspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra adı yeniden eski takımı Bursaspor ile anılan Volkan Şen'in transferinde ise herhangi bir gelişme yaşanmadı.

Yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri, Trabzonspor Kulübünün, bonservis bedelinde indirim yapması halinde Şen'i kadroya dahil etmek amacıyla girişimlerde bulunacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bursaspor 3 İsmin Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement